Posle vrelog leta, „vatrena muzička stihija“ se nastavlja, a deo koncertnog opusa pubike mts Dvorane biće i regionalno popularan sastav Elemental, koji će 22. oktobra nastupiti u kultnoj Dvorani. Beogradska publika će jedan od najatraktivnijih koncertnih sastava, koji na muzičkoj sceni živi preko 20 godina, moći da čuje u jednoj od najakustičnijih sala u regionu  prvi put, a ovo će istovremeno biti njihov najveći samostalni nastup u Srbiji.

Povezana vest:  Hodočašće zaljubljenih na Massimovom koncertu u Sava centru

Prodaja karata za koncert počinje danas na blagajni mts Dvorane i putem tickets.rs.

Nakon osam studijskih albuma, koliko ih ima u vlasništvu ovog benda, ovo će biti još jedna prilika za emotivni susret beogradske publike sa svojim dugogodišnjim miljenicima, a kako sami osnivači benda poručuju, ovo je sastav koji je teško svesti na samo jedan  žanr.

Povezana vest:  Verzija 2 objavila novi singl "Dharma"

U njihovoj šarenolikoj muzičkoj viziji mogu se naći tragovi različitih stilova, što njihov muzički izraz čini jedinstvenim i originalnim. Specifičnost ove grupe su „britki tekstovi i energične instrumentalne podloge koji zajedno čine autentičan zvuk Elementala“.

Kako kažu, Elemental nikad nije bio bend koji je svoju muziku smatrao proizvodom, već umetničkim izrazom, a njihov iskren i originalan stav prepoznaje publika u celom regionu. “ Njihov prioritet je uvek bio blizak odnos s publikom kroz koncertne nastupe“.

Povezana vest:  U prodaji ulaznice za Massima

Članovi Elementala su vokali Mirela Priselac Remi i Luka Tralić Shot, gitarista Erol Zejnilović, basista Konrad Lovrenčić, klavijaturista Davor Zanoški, bubnjar Ivan Vodopijec i prateći vokal Vida Manestar.


KARTE U PRODAJI NA BLAGAJNI MTS DVORANE I PUTEM TICKETS. RS
Foto: Kristijan Smok