love collection

The Love Collection – Najlepše ljubavne pesme

Jugoton Croatia Records s ponosom predstavlja The Love Collection – Najlepše ljubavne pesme.
Edicijom Love Collection zaokružili smo razne muzičke stilove, pa verujemo kako će svako od vas pronaći nešto interesenatno za sebe. Najlepše ljubavne pesme Olivera Dragojevića, Neno Belana i Đavola, Vanne su samo neka od imena izvođača čije su najlepše ljubavne pesme zaokružile ovu kolekciju.

Ljubavne pesme Olivera Dragojevića čija karijera traje već 45 godina, otpevao je zavidan broj nezaboravnih hitova. Kako biste uživali u Oliverovim ljubavnim pesmama ovaj put smo za vas napravili kolekciju od njegovih 20 najljepših ljubavnih pjesma. Neno Belan jedan je od najznačajnijih i najboljih hrvatskih autora mlađe generacije. Pesme su mu nabijene snažnim emocijama, odišu ljubavlju i romantikom. Sredinom 80-ih okuplja, sada već legendarne Đavole, i snimaju svoj prvi album Ljubav i moda s kojim vrlo brzo osvajaju srca publike, ali i kritike. Pričaj mi o ljubavi, Ostani uz mene, Ponoćna zvona, Dotakni me usnama samo su neke od 18  balada koje će te pronaći na kolekciji Najlepše ljubavne pesme – Neno Belan & Đavoli.

Povezana vest:  Bob Geldof nudi smeštaj izbeglicama iz Sirije

Postigavši zavidan uspeh devedesetih s bendom ET ali i kasnijom odlukom za solo karijeru Vanna je pokazala koliko je njena ljubav prema muzici velika, ali i kako svojim radom i čvrstim stavovima nikad ne spušta kriterijume već se iz godine u godinu trudi  da bude  što bolja i svojoj publici dati maksimum.
Kako i sama kaže, muzika nam služi da nam svakodnevicu učini lepšom, pa ćemo se i mi voditi ovom njenom tezom i preporučiti vam njenih 19 ljubavnih pesama koje će sigurno ulepšati i vašu svakodnevicu.

Povezana vest:  Kanje Vest posetio novoizabranog predsednika SAD

Ukoliko još uvek niste odlučili na koji način da obradujete svoju voljenu osobu za Dan zaljubljenih, CD sa ljubavnim pesmama iz Jugotonove edicije Love Collection, je pravo rešenje.