Beograd će biti jedna od najpoželjnijih destinacija za finale leta jer će od 25. do 27. avgusta na Ušću biti održan Music Week festival na kojem su učešće već potvrdili Voyage, Nucci, Gazda Paja, Corona i Rimski, Crni Cerak i Lacku, Zera, Djexon i Coja, Teodora, Devito, Relja, Nikolija, Indodjija, IDJShow finalisti, a ovoj moćnoj postavi najvećih zvezda nove generacije izvođača prvi dan festivala će se pridružiti kolosi domaće scene, Bassivity zvezde Coby i Sara Jo, osnivač i najveća zvezda Balkaton Gang etikete, Rasta i mladi, megapopularni artisti Angellina i Inas.

Coby je na sceni prisutan više od 15 godina i jedan je od najtalentovanijih autora i producenata današnjice. Pored solo karijere, radio je sa brojnim aktuelnim i poznatim izvođačima i zaslužan je za hitove poput “Odakle sam ja” “Lukas,” “Zlatno dete”, “Biseri iz blata”, “Mami” i druge. Program prvog dana festivala nosiće i Sara Jo, koja je od devojčice koja se predstavila u muzičkom takmičenju “Prvi glas Srbije”, a potom i uspešno menjala uloge u emisiji “Tvoje lice zvuči poznato”, izrasla u zvezdu svetskih razmera čiji hitovi su osvojili celu Evropu!

Povezana vest:  Bregović završio kompozicije za "Pesmu Evrovizije"

Na otvaranje Music Week festivala dolazi i jedan od najvećih inovatora muzičke scene i osnivač Balkaton Gang izdavačke kuće – Rasta. Ovaj autor u potpunosti je izmenio način na koji se doživljava muzika, definisao svoj vrlo autentičan zvuk i postavio nove trendove u muzičkoj industriji. Angellina već godinama nastupa, a njen talenat je široj masi postao poznat zahvaljujući emisiji Ami G Show, nakon čega je izgradila jaku bazu obožavalaca i postala miljenica publike. Inas je vlasnik numera koje broje višemilionske Youtube preglede, dok zarazne melodije i pevljivi stihovi ulaze u uho već na prvo slušanje.

Povezana vest:  Metalika planira grandiozne koncerte za 2011.

Music Week je jedan od tehnički najzahtevnijih muzičkih događaja u ovom delu Evrope, a savremena produkcija, besprekoran zvuk i najnapredniji scenski efekti koje potpisuje Skymusic, i ove godine pretvoriće Ušće u najveći plesni podijum, koji će ugostiti posetioce iz čitave zemlje i regiona na ekskluzivnim koncertima. Belgrade Music Week deo je Cloud festivalske platforme koja objedinjuje dva najveća beogradska muzička festivala, pretvarajući Beograd u svojevrsni grad-festival i najzanimljiviju turističku destinaciju u ovom delu Evrope.

Prodaja vrlo ograničenog broja dnevnih ulaznica sa popustom do 60% po promotivnoj ceni od 490 dinara za regularne, odnosno 690 dinara za FAN PIT ulaznice počinje sutra, u utorak 12. jula tačno u podne. U prodaju će biti pušten i limitiran kontigent kompleta ulaznica po promotivnoj ceni od 990 dinara za regularne i 1.490 dinara za FAN PIT ulaznice za sva tri dana Belgrade Music Week festivala.

Povezana vest:  IQ MUSIC 2012, Merilin Menson vam poručuje

Ulaznice će i ove godine biti u prodaji putem besplatne aplikacije eFinity, koja je dostupna za preuzimanje za IOS i Android,  kao i online, putem efinity.rs. Karte će moći da se nabave i putem direktne fizičke prodaje na blagajni Štark Arene, te u prodajnoj mreži Natura Siberica u Beogradu. Više informacija o ulaznicama na musicweek.rs/tickets.