Srpska pevačica Zoe Kida održala je svoj prvi solistički koncert u Beogradu 26. jula 2022. u Botaničkoj bašti “Jevremovac”, u okviru Garden Sessions serije koncerata. Zoe (Ana Radonjić) nastupila je sa bendom Sumasišavši pred brojnom publikom među kojom su se nalazili i najmlađi obožavaoci. Publika je uživala u poznatim Zoinim pesmama iz perioda benda Zemlja gruva, među kojima su “Sudopera”, “Jače, manijače”, “Vucibatina”, “Najlepše želje”, a posebno oduševljenje izazvala je evrovizijska pesma “Bejbi” uz horsko pevanje publike. Zoe je obradovala sve okupljene i premijernim izvođenjem svoje nove pesme “Žena Dete”. Na početku nastupa Zoe je posvetila prvu pesmu Miroslavu Ničiću, jednom od tvoraca benda Zemlja gruva koji je preminuo 2019. godine.

Povezana vest:  Adel otkazala turneju po Americi

Koncert su ispratile brojne poznate ličnosti, između ostalih: glumica Nina Janković, pevačica Tijana Bogićević, dizajner Slavimir Stojanović Futro, fotograf Nebojša Babić i mnogi drugi.

Garden Sessions koncerti u narednom periodu: Saša Kovačević (27.07), Vasil Hadžimanov i Bojan Zulfikarpašić (28.07) i Del Arno Band (29.07).

Ulaznice je moguće nabaviti pred svaki koncert na ulazu u Botaničku baštu iz ulice Vojvode Dobrnjca, od 19 do 21h, kao i na sajtu tickets.rs. Svi koncerti počinju u 20.30 časova.

Povezana vest:  Triki sutra u Depou

Foto: Dušan Milenković/ATA Images