Julska serija koncerata, Garden Sessions u Botaničkoj bašti “Jevremovac”, započela je 23.07.2022. kada su nastupili Kolja i Grobovlasnici, uz brojnu publiku koja je i pored ekstremno visokih temperatura došla u prijatan ambijent Botaničke bašte i uživala u Koljinim hitovima. Nizale su se Koljine pesme koje je publika horski pevala: „Starost neće nikoga da čeka“,„Svaku noć je isti mrak“, „Disko smrad“, „Mladoženja”,  „Meksikanac“,… Među okupljenima je bilo dosta poznatih ličnosti iz sveta muzike i filma, kao i veći deo ekipe serije “Složna braća”.

Povezana vest:  MTV Push Artist za mesec maj je Bridgit Mendler

Drugog dana Garden Session, 24.jula 2022, nastupila je legenda regionalne rok scene, Dado Topić, sa svojim bendom Time After Time. Koncertu su prisustvovali i mnogi poznati muzičari iz Srbije koji su želeli uživo da čuju Topića. Uz zvuke poznatih pesama publika svih generacija je uživala i pevala zajedno sa Dadom neke od najvećih hitova bivše jugoslovenske scene: “Da li znaš da te volim”, “Makedonija”, “Elizabet”, …

Povezana vest:  Koldplej i Gans end Rouzis moraće da budu tihi u Argentini

 Garden Sessions koncerti nastavljaju se do petka 29.07.2022.

Nastupaju: Zvonko Bogdan (25.07), Zoe Kida (26.07), Saša Kovačević (27.07), Vasil Hadžimanov i Bojan Zulfikarpašić (28.07) i Del Arno Band (29.07). Svi koncerti počinju u 20.30 časova.

Ulaznice je moguće nabaviti pred svaki koncert na ulazu u Botaničku baštu iz ulice Vojvode Dobrnjca, od 19 do 21h, kao i na sajtu tickets.rs.

Povezana vest:  Maraja Keri novi sudija u ''Američkom idolu''

 Foto: CEBEF/Marina Pešić