Julska serija koncerata, Garden Sessions u Botaničkoj bašti “Jevremovac”, započela je 23.07.2022. kada su nastupili Kolja i Grobovlasnici, uz brojnu publiku koja je i pored ekstremno visokih temperatura došla u prijatan ambijent Botaničke bašte i uživala u Koljinim hitovima. Nizale su se Koljine pesme koje je publika horski pevala: „Starost neće nikoga da čeka“,„Svaku noć je isti mrak“, „Disko smrad“, „Mladoženja”,  „Meksikanac“,… Među okupljenima je bilo dosta poznatih ličnosti iz sveta muzike i filma, kao i veći deo ekipe serije “Složna braća”.

Povezana vest:  Sutra koncert grupe "Hari Mata Hari" u Centru "Sava"

Drugog dana Garden Session, 24.jula 2022, nastupila je legenda regionalne rok scene, Dado Topić, sa svojim bendom Time After Time. Koncertu su prisustvovali i mnogi poznati muzičari iz Srbije koji su želeli uživo da čuju Topića. Uz zvuke poznatih pesama publika svih generacija je uživala i pevala zajedno sa Dadom neke od najvećih hitova bivše jugoslovenske scene: “Da li znaš da te volim”, “Makedonija”, “Elizabet”, …

Povezana vest:  Zonjo birao spot Letu štukama

 Garden Sessions koncerti nastavljaju se do petka 29.07.2022.

Nastupaju: Zvonko Bogdan (25.07), Zoe Kida (26.07), Saša Kovačević (27.07), Vasil Hadžimanov i Bojan Zulfikarpašić (28.07) i Del Arno Band (29.07). Svi koncerti počinju u 20.30 časova.

Ulaznice je moguće nabaviti pred svaki koncert na ulazu u Botaničku baštu iz ulice Vojvode Dobrnjca, od 19 do 21h, kao i na sajtu tickets.rs.

Povezana vest:  Rijana odložila premijeru novog singla

 Foto: CEBEF/Marina Pešić