Voljena kantautorka Jessie Ware vraća se na scenu i predstavlja novi singl pod nazivom „Free Yourself“. Oslanjajući se na ritam veličanstvene disco muzike, ova numera donosi atmosferu plesnog podijuma prepunog adrenalina, dobre energije, pozitivnosti i samoosnaživanja. Pored same pesme, objavljen je i prateći muzički video koji je dostupan na njenom zvaničnom YouTube kanalu.

Povezana vest:  40 godina Orgazma i 40 godina ,,Paket aranžmana" 9. decembra u Kombank dvorani

„Ovaj singl predstavlja početak nove ere za mene. Jako sam uzbuđena što je pesma objavljena pred kraj leta – stvorena je za ples, za otpuštanje negativnih osećanja i za upijanje sreće. Ovo je idealno vreme, jer se i sama tako osećam nakon što ponovo mogu da pevam i nastupam pred publikom. Uživajte, oslobodite se“, rekla je Jessie.

Povezana vest:  Koncert u čast mirovnog projekta Rimtutituki

Predstavljanje nove pesme je vrhunac fantastičnog leta ove muzičarke koja na novozakazanim datumima turneje „What’s Your Pleasure?“ publiku vodi u disco dok će, kasnije ove godine, gostovati na turneji „Love On Tour“ čiji je headliner Harry Styles. Između najavljenih nastupa, Jessie provodi vreme u studiju kako bi završila dugoočekivani novi album.

GLEDAJ „Free Yourself“ MUZIČKI VIDEO OVDE

Povezana vest:  JOKSIMOVIĆ SPREMAN ZA SPEKTAKL 14. FEBRUARA U HALI SPORTOVA U UŽICU