Tony_Cetinski_NM

Četri pune sale u 9 dana Tony Cetinski proslavio koncertom za dan zaljubljenih

4 rasprodate dvorane u 9 dana, Tony proslavio euforičnim koncertom za Dan zaljubelnjih u dvorani Mejdan u Tuzli.

Februar je za Tonyja Cetinskog radan i izuzetno uspešna.Tony neumorno radi, puni dvorane i uživa sa svojom publikom u celoj regiji. Nastupio je na koncertima u Mariboru, Novom Mestu, Ljutomeru i Tuzli.

Danima se tražila karta više za koncert u Slovenskom narodnom kazalištu, u Mariboru. Posebnim koncertnim programom, koji je prilagodio mestu nastupa , Tony i publika uživali su u trosatnom druženju.

Nakon Maribora, Tony se nastavio družiti sa svojom publikom u Sloveniji i koncerte je održao u dvorani Leona Štuklja u Novom Mestu. Kako su napisale kolege u Sloveniji: „Tony je zapejal Novo mesto“. Tony je priznao da je fasciniran publikom u dvorani, koja je sa njim pevala od prve do zadnje pesme dva sata. Nakon koncerta Tony se slikao i družio sa svojim obožavateljima, pokazujući im zahvalnost za sve godine druženja i podrške koju mu pružaju.

Povezana vest:  Vikend zatvaranje kluba Fabrika

Na krilima uspešnih koncerata Tony je nastavio nastupe u Sloveniji i 12.2. družio se sa publikom u Ljutomeru. Bio je to koncert u ime dana ljubavi, a Tony je svojim brojnim ljubavnim pesmama najbolje uveo zaljubljene i one koji će se tek zaljubiti u predstojeći Dan zaljubljenih.

Vrhunac i jedan od sigurno najboljih i najemotivnijih koncerata u poslednje vreme Tony je održao za Dan zaljubljenih u dvorani Mejdan u Tuzli. Nakon 13 godina Tony je nastupio u Mejdanu i svojoj publici darovao koncert pun ljubavi, zabave i pre svega dobre muzike.

Povezana vest:  Bečki Festival džez scene 2015 od 1. do 30. novembra

Hiljade obožavatelja iz Tuzle i okolnih mesta, odlučili su Dan zaljubljenih provesti na Tonyjevom koncertu i ispunili su dvoranu Mejdan do poslednjeg mesta. Dva i pol sata Tony je pevao svoje brojne hitove i držao publiku  na nogama. Ponesen odličnom atmosferom u dvorani i energičnom publikom Tony se u jednom trenutku odlučio pridružiti publici i popet na tribine dvorane Mejdan.

Povezana vest:  Spektakl Tonija Cetinskog za Dan zaljubljenih u Beogradskoj areni

U prostoru Fan zone Tony se, nakon koncerta nastavio družiti sa svojim obožavateljima  i mnogobrojnim medijima.

-U Tuzli me nije bilo 13 godina i večeras se videlo da je to bilo predugo. Hvala publici na prekrasnoj atmosferi u dvorani. Zaista sam uživao i na kraju je sve ispalo kao jedan velika žurka – rekao je Tony Cetinski nakon koncerta.

Tony Cetinski na rasprodanim koncertima u dvoranama u Mariboru, Novom Mestu, Ljutomeru i i Tuzli  još jednom potvrdio status najveće zvezde na našim prostorima.