Otkako su ovladali velikom scenom pre više od 10 godina, grupa MORTAL KOMBAT sve pažljivije pristupa samostalnim koncertima. Njihovi nastupi su postali neponovljivi audiovizuelni doživljaji, a ne priređuju ih dovoljno često koliko bi njihova sve brojnija publika to želela. Najveći godišnji spektakl je tradicionalna Antievrovizija koju organizuju svakog proleća u Beogradu, ali sada pred sebe stavljaju novi cilj – najveći samostalni novosadski koncert do sada. Susret sa publikom u Novom Sadu zakazali su za 22. oktobar.

Povezana vest:  DEPECHE MODE U LJUBLJANI - ULAZNICE U PRODAJI!

,,Nakon uspešnog Antievrovizijskog koncerta koji se održao na Beogradskom sajmu, rešili smo da napravimo još jedan samostalni koncert, ovog puta na Novosadskom sajmu, u Hali 2. To će ujedno biti naš najveći samostalni koncert u Novom Sadu“, objašnjava bend.

Hala 2 Novosadskog sajma je za kratko vreme postala glavno mesto susreta Novosađana, svojevrsni kulturni centar koji produkcijskim kapacitetima omogućava izvođačima da za svoju publiku prirede spektakl u svakom smislu te reči, pa je za grupu Mortal Kombat to bio sasvim dovoljan izazov da publici u ovom gradu priredi šou kojim će ispisati važnu stranicu u svojoj koncertnoj biografiji.

Povezana vest:  Saška Janković radi na novom spotu

Na novosadskom koncertu 22. oktobra grupi Mortal Kombat će se pridružiti Bolesna štenad i Iskaz.

Ulaznice po aktuelnoj ceni od 1.000 dinara dostupne su na više prodajnih mesta:
SHAMROCK BAR (Novi Sad, Mite Ružića 5, od 16.00 do 00.00)
CIGLA & KRIGLA (Beograd, Dalmatinska 44, od 10.00 do 01.00)
GIGSTIX, prodajna mreža (https://bit.ly/3vwBdrH);
GIGSTIX, kupovina preko interneta (https://bit.ly/3qRBjc1)

Povezana vest:  Nova knjiga o grupi AC/DC

Foto: Marko Ristić