Mimi Šerbedžija ili umetnički Eliot Alma, sveže ime na regionalnoj muzičkoj sceni, predstavlja singl „Eliot And I“ kojim najavljuje prvo EP izdanje, čiji se izlazak očekuje sredinom novembra.

Eliot Alma – „Eliot And I“

Mimi je kreirala lik, Eliot Almu, kroz koju će predstaviti pesme koje govore o njenim najintimnijim i najiskrenijim mislima, osećanjima i životnim iskustvima. Sve pesme snimljene su u Eve studiju u Mančesteru, odmah nakon što je Mimi diplomirala na „Paul McCartney’s Institute For Performing Arts“ u Liverpulu. Bend koji je odsvirao sve na albumu čine njeni prijatelji i kolege sa fakulteta – Daniel Astles, Zack Smith, Bobby Finnegan, Enric Verdaguer i Louie Miles. EP izdanje, sastavljeno od šest pesama, producirao je Finn Howells, a svu muziku i tekstove je napisala Mimi.

Povezana vest:  URSULA RUCKER ŽELI DA SRETNE SVOJU PUBLIKU NA BEOGRADSKOM JAZZ FESTIVALU!

Nakon najavnog singla „Eliot And I“, krajem ovog meseca dolazi i drugi singl, praćen video spotom, i to za pesmu „Unchained“. Rođena u Londonu, a odrasla u Los Anđelesu, Londonu i Rijeci, Mimi je dete svakog od tih gradova, sa svakim od njih se poistovećuje na poseban način, a pesme piše na engleskom, koji joj je prvi jezik. Od ove jeseni jedan će duži period vremena provesti u Zagrebu, odakle će u svet pustiti Eliot Almu.

Povezana vest:  Novi singl praćen video spotom - Art Diler - Daljine