Jelena Rozga je u petak otkrila drugu singl pesmu koja će svoje mesto pronaći na njenom željno iščekivanom akustičnom albumu. Reč je o pesmi „Grizem“, s legendarnog albuma “Bižuterija”. Velik broj pesama s drugog studijskog albuma Jelene Rozge iz 2011. godine postali su regionalni hitovi, pa je pesma „Grizem“, na neki način, a po Jeleninom mišljenju „nepravedno“ ostala u senci hitova poput „Bižuterije“ . Upravo zbog toga, Jelena je odlučila nakon više od deset godina da toj pesmi da novo ruho i mesto koje zaslužuje.

Povezana vest:  Posle duže pauze Michael Kiwanuka predstavlja novi singl

Akustični album na kojem se nalazi 19 Jeleninih najvećih hitova uskoro će na oduševljenje obožavalaca iz celog regiona ugledati svetlo dana, a dotad uživajte u uživo otpevanoj i odsviranoj pesmi „Grizem“, barem onoliko koliko je i naša najveća muzička zvezda uživala snimajući je.

„Evo već više od deset godina „grize me“ to što ova pjesma, koju obožavam, nikada nije zasjala u svom punom sjaju. Pjesma je to koja osnažuje, nema žene koja se nije našla u situaciji da se zbog nečeg ili još gore zbog nekog, grize. Žene koja barem jednom nije težinu propale ljubavi ponijela na svojim leđima, u tišini ili javno. Postaviti granicu, ne trošiti ni minutu na nekog tko vas ne zaslužuje proces je koji se u životu žene nekako s godinama nametne. Sretna sam što u svom „portfelju“ imam pjesmu koju svakim izvođenjem kako godine prolaze, pjevam sve iskrenije.“ rekla nam je Jelena.

Povezana vest:  Veliki humanitarni koncert 7. februara u 20h u Domu omladine! Pinkove zvezdice sa Kijom Kockar i Leontinom u saradnji sa organizacijom NURDOR prikupljaju sredstva za decu obolelu od raka

 

Još je jedan izazov pred Jelenom i njenim timom. Očekuje je velika turneja pod istim nazivom kao i album, „Minut srca mog“ u sklopu koje će se održati i veliki koncert u zagrebačkoj Areni, 17. decembra, u Spltu 11.2 i u Beogradu 7.4.23.