Jelena Rozga je u petak otkrila drugu singl pesmu koja će svoje mesto pronaći na njenom željno iščekivanom akustičnom albumu. Reč je o pesmi „Grizem“, s legendarnog albuma “Bižuterija”. Velik broj pesama s drugog studijskog albuma Jelene Rozge iz 2011. godine postali su regionalni hitovi, pa je pesma „Grizem“, na neki način, a po Jeleninom mišljenju „nepravedno“ ostala u senci hitova poput „Bižuterije“ . Upravo zbog toga, Jelena je odlučila nakon više od deset godina da toj pesmi da novo ruho i mesto koje zaslužuje.

Povezana vest:  NAJLEPŠE SEĆANJE NA BEOGRAD: Maya Sar objavila live video spot za "Naša ljubav, naša kuća"

Akustični album na kojem se nalazi 19 Jeleninih najvećih hitova uskoro će na oduševljenje obožavalaca iz celog regiona ugledati svetlo dana, a dotad uživajte u uživo otpevanoj i odsviranoj pesmi „Grizem“, barem onoliko koliko je i naša najveća muzička zvezda uživala snimajući je.

„Evo već više od deset godina „grize me“ to što ova pjesma, koju obožavam, nikada nije zasjala u svom punom sjaju. Pjesma je to koja osnažuje, nema žene koja se nije našla u situaciji da se zbog nečeg ili još gore zbog nekog, grize. Žene koja barem jednom nije težinu propale ljubavi ponijela na svojim leđima, u tišini ili javno. Postaviti granicu, ne trošiti ni minutu na nekog tko vas ne zaslužuje proces je koji se u životu žene nekako s godinama nametne. Sretna sam što u svom „portfelju“ imam pjesmu koju svakim izvođenjem kako godine prolaze, pjevam sve iskrenije.“ rekla nam je Jelena.

Povezana vest:  PRED KONCERTE BOŽO VREĆO I MARKO LOUIS PRIREDILI JOŠ JEDNO IZNENAĐENJE ZA PUBLIKU, NOVI SPOT „SANJAO SAM"

 

Još je jedan izazov pred Jelenom i njenim timom. Očekuje je velika turneja pod istim nazivom kao i album, „Minut srca mog“ u sklopu koje će se održati i veliki koncert u zagrebačkoj Areni, 17. decembra, u Spltu 11.2 i u Beogradu 7.4.23.