Ekskluzivni „In Concert“ šou Borisa Brejche do sada je videlo više od 50 hiljada ljudi, a posle Amsterdama, Beča, Hamburga, Mihnena, Kelna, Londona, Praga i drugih evropskih prestonica, na red stiže i Beograd, navodi se u saopštenju Exit festivala.

Kako se navodi, uz Brejchu stižu i predstavnici njegove izdavačke kuće Fckng Serious – Ann Clue, Deniz Bul i Moritz Hofbauer Live.

Povezana vest:  Shakira najpopularnija ličnost na facebooku

„Poslednji, ograničeni kontingent ulaznica brzo ponestaje, a očekuje se da će Brejchin nastup u Beogradu biti rasprodat“, navodi se.

Prethodni vikend Brejchu je odveo u Prag i Bukurešt, gde je hiljadama fanova doneo svoje fantastične nastupe i neverovatnu energiju, kao uvertiru za jedinstveni performans koji za nekoliko dana stiže u Beograd. Prepoznatljive „Duck me” majice i gumene patkice sa venecijanskim maskama ostavile su upečatljiv utisak na publiku, pokazavši još jednom koliko snažnu fan bazu je ovaj nesvakidašnji tehno mag uspeo da izgradi tokom godina vladavine svetskom elektronskom scenom, dodaje se u saopštenju.

Povezana vest:  Koncert: STUTTGART ONLINE & KRIŠKE 11.februara u Domu omladine

„Zvanični aftermovie „In Concert” nastupa u Minhenu, koji je Brejcha objavio na svom YouTube kanalu, savršeno prikazuje o kakvom produkcijskom spektaklu je reč. Ništa manje ne očekuje se ni od njegovog gostovanja u našoj prestonici. Beogradsku publiku pozvao je kroz video objavljen na Instagramu: ‘Nadam se da se vidimo, sjajno ćemo se provesti’“, navodi se.

Povezana vest:  Koncert grupe Kanda, Kodža i Nebojša 12. marta

Nova Brejchina izdanja obećavaju pravu muzičku poslasticu na nastupu u Beogradu svim fanovima ovog maskiranog heroja. „Timelapse”, „Club Vibes 3”, i poslednji album „Never Stop Dancing”, ozbiljno zahuktavaju sveprisutnu euforiju zbog spektakla koji sledi, a do kog obožavaoci sada već sitno broje, dodaje se u saopštenju.

Foto: Felix Hohagen