Glavni gradski događaj 11. novembra, sudeći po interesovanju javnosti, je koncert Petra Graša u Štark Areni – na mrežama objavljeno da je koncert gotovo rasprodat!

Nešto manje od deset dana ostalo je do velikog beogradskog nastupa najpoznatijeg hrvatskog izvođača i pop senzacije Petra Graša, a kako organizatori saopštavaju, čak 90 odsto ulaznica je rasprodato!

Povezana vest:  Storytellers: R.E.M. - petak, 9. decembar u 19:40, samo na MTV-ju!

Iz Skymusica, koji je zadužen za organizaciju ovog događaja, kažu da je interesovanje publike ogromno, istovremeno najavljujući spektakl za pamćenje, uz najviše svetske produkcijske standarde.

Nakon rasprodatih najvećih koncertnih dvorana u Zagrebu, Puli, Ljubljani, Skoplju i drugim gradovima širom regiona, popularni Splićanin i miljenik ženskog dela publike uspešnu koncertnu godinu završava upravo u Beogradu, obećavajući „dvosatno putovanje kroz 26 dugu karijeru Petra Graša“.

Povezana vest:  Justin Bieber želi da kupiti 'Neverland'

Kako je pevač ranije najavio beogradskim medijima, na bini će mu se pridružiti i dugogodišnji saradnik i odnedavno tast, Tonči Huljić, s kojim će, kako je rekao “otpevati i odsvirati za klavirom neke pesme, i to će biti jedan poseban segment“.

Ukoliko još uvek niste nabavili ulaznice za koncert, možete to učiniti putem besplatne E_FINITY aplikacije, preko sajta eFinity.rs i na blagajni Štark Arene.

Povezana vest:  Selena Gomez ne ispušta Bibera iz vida

Foto: Live Production