I Suzan Bojl na humanitarnom singlu za Haiti

susan_boyle_albumSuzan Bojl (Susan Boyle) još jedna je pevačka zvezda koja će učestvovati u snimanju balade „Everybody Hurts“ grupe R.E.M koja će biti objavljena u okviru kampanje za skupljanje pomoći žrtvama razornog zemljotresa na Haitiju. 
-Zemljotres na Haitiju izazvao je takva razaranja i patnje koje većina nas nikada neće iskusiti niti može da zamisli – izjavila je pevačica britanskom Sanu (The Sun).
-Osećam se počastvovanom što sam deo tako fantastičnog projekta koji će sakupiti novac za pomoć toj zemlji – dodala je Suzan Bojl čiji je „anđeoski glas“ otkriven u TV takmičenju „Britanija ima talenat“. 
U snimanju dobrotvornog singla učestvovaće, kako je ranije najavljeno, Rod Stjuart (Rod Stewart), Leona Luis (Leona Lewis) i Majkl Buble (Michael Bublé). Rad na singlu ponuđen i Robiju Vilijamsu (Robbie Williams), Polu Makartniju (Paul McCartney) i grupama Koldplej (Coldplay) i Tejk Det(Take That) . Grupa R.E.M. pristala je da se odrekne zarade od pesme, a britanska vlada je neće oporezovati.

Povezana vest:  Beyonce i Jay Z – lažna uzbuna o trudnoći