Glasanje publike za nominovane izvođače putem zvaničnog sajta Music Awards Ceremony (MAC) počelo je sinoć, a interesovanje publike, nezabeleženo do sad, prevazišlo je sva očekivanja!

Fanovi iz regiona, ali i iz čitavog sveta, dali su svoje prve online glasove, a u samo nekoliko sati od objave ove vesti na zvaničnom Instagram profilu ceremonije, pristiglo je više od pola miliona glasova! Bez ikakve prethodne najave, MAC je još jednom sve iznenadio, a fantastičan odziv govori da je publika i više nego spremna da na svaki način podrži svoje favorite u trci za prestižne nagrade.

Poput prethodnih godina, svi glasači imaju pravo na 10 glasova po kategoriji, a dodatnih 10 glasova u svakoj kategoriji poklanja MaxBet. Dodatno, YouTube glasanje i dalje traje, pa fanovi i dalje mogu da podrže svoje favorite i putem zvanične YouTube stranice manifestacije, po principu jedan lajk – jedan glas.

Povezana vest:  Pevač KUD Idijota se bori protiv raka

Više od 500 nominacija raspoređeno je u ukupno 20 kategorija, a glasanje se obavlja online – na neki od gore ponuđenih načina, osim za kategoriju ALBUM GODINE, za koju se glasa isključivo SMS-om. Za ovu kategoriju publika može da glasa slanjem poruke na 9009 koji važi za sve mobilne mreže, tako što u tekst poruke upiše UNICEF i redni broj numere u okviru ove kategorije za koju želi da glasa (npr. UNICEF9 se šalje na 9009 ukoliko želite da glasate za numeru pod rednim brojem 9 u okviru kategorije ALBUM GODINE). Cena poruke je 200 dinara, a broj glasova SMS-om nije ograničen.

Povezana vest:  Nik Vujičić, Moby i Carl Cox u svetskim ekskluzivama za Exitov rođendanski vikend

Sav prihod od SMS glasova biče preusmeren UNICEF-u za program „Unapređenje mentalnog zdravlja dece i mladih“.

Podsetimo, Music Awards Ceremony (MAC) powered by MaxBet u organizaciji Skymusic-a, zakazan je za 25. i 26. januar u Štark Areni, kada će okupiti najveće muzičke zvezde regiona. Do sada su na najvećoj regionalnoj ceremoniji dodele muzičkih priznanja svoje učešće potvrdili Konstrakta i Zemlja gruva, Riblja čorba, Jelena Rozga, Aco Pejović, Saša Matić, Petar Grašo, Sara Jo, Tonči Huljić, Karolina Gočeva, Voyage, Nucci, Teodora, Crni Cerak, Lacku, Devito, Coby, Milica Pavlović, Zera, Nikolija, Sajfer, Mahrina, Amna, Mimi Mercedez, Albino i sastav 2Bona.

Povezana vest:  Zvezde na gala večeri amfAR-a

Ulaznice za najveći muzički spektakl mogu se kupiti putem sajta efinity.rs, aplikacije e_Finity i na blagajni Štark Arene, a ograničen kontigent ulaznica po poklon ceni od 690 dinara, sa uštedom od čak 70 odsto dostupne su do večeras u ponoć.

Foto: Live Production