Najnovijim singlom pod nazivom „27.“ hrvatska pop zvezda Albina, koju je široki auditorijum upoznao 2021. godine kao hrvatsku predstavnicu na Pesmi Evrovizije, slavi posebne životne trenutke i otvara novo muzičko poglavlje koje će obeležiti nizom autorskih pesama! Uz motive koji su deo važnih sećanja, ali i svakodnevnice, muzičarka želi svojoj publici da pruži priliku da i oni budu deo te priče ili da se sami pronađu u njoj. Pesma, u kojoj je ljubav prisutna kao glavni motiv, dolazi uz senzualan muzički video za koji je zaslužan Benjamin Strike i, prema Albininim rečima, ceo njegov tim genijalaca, koji, tonovima i pričom, verodostojno prate atmosferu numere.

Povezana vest:  Tejlor Svift: Neki parovi su otrovna kombinacija

GLEDAJ VIDEO OVDE

„Drago mi je što sam kroz proteklu godinu ozbiljno radila na sopstvenim tekstovima i idejama koje su na kraju zaokružene u pesme koje jedva čekam da podelim sa svojom publikom. Jedna od njih upravo ova numera, koju sam iz ličnih razloga i simbolike želela da predstavim prvu“, otkrila je Albina dodavši da je pesma inspirisana stvarnim motivima i iskustvima, kao i posebnom osobom koja joj je generalno velika inspiracija u pisanju i životu.

Pesma „27.“ se definiše kao urbana autorska mid-tempo balada. Autorka ističe kako joj je u stvaranju ovog singla posebnim detaljima doprinela njena prijateljica i koleginica Đana Smajo sa kojom će uskoro predstaviti duet i nastupiti na Zagrebačkom festivalu. Ideju numere aranžerski zaokružuje Hrvoje Domazet koji potpisuje i muzičku produkciju. Hrvoje je izjavio kako mu je bilo zadovoljstvo sarađivati sa Albinom za koju smatra da je jedna od najperspektivnijih mladih pevačica koja je, uz vokalne kvalitete, kvalitetan autor.

Povezana vest:  Stanković ide u Grčku i Belgiju

Prethodni singl „Noću“, kojim je Albina zakoračila u novo muzičko poglavlje, ponovo se početkom 2023. godine našao među najemitovanijim numerama hrvatskog radijskog etra, a uz upravo plasiranu pesmu i najavljeni duet, nagrađivana muzičarka prepuna je novih ideja i planova za period koji je pred nama.

Izdanje „27.“ je u Srbiji dostupno na servisima Spotify, Apple Music, Deezer, Tidal i YouTube Music, kao i širom sveta u svim digitalnim prodavnicama: https://umrs.lnk.to/Albina27

Povezana vest:  “Parni valjak” “bez struje” oduševio publiku