U pravom trenutku, na vrhuncu uspeha singla „I’m Good (Blue)„, Bebe Rexha je objavila potpuno novu pesmu. Poslednje dve godine Bebe je sarađivala sa mnogim kolegama među kojima su Masked Wolf, Topic, Doja Cat… Međutim, planetarni uspeh joj je donela ponovljena saradnja sa Davidom Guettom u pesmi „I’m Good (Blue)“ koja je dospela na vrh britanske liste singlova, što je Rexhin prvi UK No1.

Povezana vest:  State of Exit zone, ples, performans, zone za uživanje i odmaranje, muzički karavan i još mnogo noviteta na EXITu 2013

U susret proleću Bebe Rexha najavljuje treći studijski album pesmom „Heart Wants What It Wants„. Inspiraciju je pronašla u modi i trendovima koji su karakterisali sedamdesete godine prošlog veka pa takve boje, nijanse i filteri dominiraju predstavljajući vizuelni identitet budućeg izdanja.

Pesma je svojevrsna himna koja nas podseća da je sasvim u redu želeti nešto i zbog toga se ne treba izvinjavati. To može biti u suprotnosti sa onim što osećate a ne mora nužno da ima veze sa ljubavnom romansom,“ izjavila je Bebe Rexha povodom izlaska singla „Heart Wants What It Wants“.

Povezana vest:  Poslušajte povratnički singl Avril Lavigne 'Here's To Never Growing Up'!