Šta bi se dogodilo da Lepa Brena peva “Behute” i “Mišiće”? Ili da Senidah peva “Čik pogodi” i “Robinju” ili da neke od pesama pevaju zajedno? Ne morate da zamišljate jer nestvarno postaje stvarnost na Red Bull SoundClash-u! Na Donjem Kalemegdanu 2. juna jedna Jugoslovenka – Lepa Brena i jedna Balkanka – Senidah će svaka na svojoj bini, jedna nasuprot druge, sukobiti svoj talenat, kreativu i energiju. Koja će odneti pobedu?

Foto: Priscilla Rodriguez / Red Bull Content Pool

Spremite se za muzički događaj godine dok dve legende svojih žanrova, jugoslovenska ikona pop-folka Lepa Brena i balkanska trap kraljica Senidah, izlaze na scenu u uzbudljivom obračunu jedinstvenog formata Red Bull SoundClash!

Povezana vest:  Novi album Plavog orkestra do kraja godine

https://www.instagram.com/p/Co4caRGMSP6/?hl=en

Ovaj autentični događaj iz Red Bull radionice već uveliko osvaja svet, a sada stiže i u Srbiju! Jedinstveni koncept podrazumeva dve muzičke zvezde na dve bine, a publika u sredini odlučuje pobednika. Kroz različite runde, zvezde ovogodišnjeg izdanja staviće svoju kreativnost, umeće i talenat na test, izvodeći svoje pesme u originalnim i novim aranžmanima, ali i pesme svoje suparnice.

Povezana vest:  NIŠVILLE KOMPLETIRAO PROGRAM ZA GLAVNE BINE

Red Bull SoundClash je više od koncerta i spektakla – ovo je proslava muzike u kojoj umetnici pokazuju svoje veštine i svestranost u takmičenju koje se zagreva svakom rundom. Bilo da ste fanovi jedne ili obe umetnice, bićete počašćeni svežim i jedinstvenim verzijama najvećih hitova Lepe Brene i Senide.

Ograničen broj ulaznica za ovaj jedinstveni muzički događaj u prodaji su od danas putem online platforme – https://cooltix.rs/event/63f4a8fb3b3792443063d2b0

Povezana vest:  Pesma "Milimetar" popularna i u Los Anđelesu