Nakon zapažene numere „rizik“ koja govori o borbi za pravu ljubav, iako je ulog nekada veliki, talentovana kantautorka i mlada pop zvezda tam predstavlja novi singl! U pitanju je numera „panonija“ koja, na autorki svojstven način, priča o krhkim emocijama i sećanju na osobu koja iz sadašnje perspektive izgleda kao jedina prava. Uz pesmu, objavljen je i visualizer koji je dostupan na njenom zvaničnom YouTube kanalu. Fotografiju Gorana Popovskog ilustrovala je pretalentovana Anđelija Krstić, a njenu ilustraciju u vizual pretvorio je Nikola Aničić (rebra studio).

Povezana vest:  MTV World Stage - LMFAO i Sum 41

GLEDAJ VIDEO OVDE

„Ovaj singl nastao je jednim delom u Zagrebu, delom u Berlinu, a delom na relaciji između. Kako sam tokom prošle godine puno putovala zbog nastupa, dosta vremena sam provela na autoputu koji se proteže kroz Vojvodinu i zamišljala sam kako bi bilo živeti i procesuirati osećanja da sam konstantno okružena ravnicom, a usput sam kontemplirala sve emotivne nedaće iz tog perioda“, kaže autorka o svom novom izdanju.

Povezana vest:  EXIT NIJE UGROŽEN!

Za liriku bila je zadužena tam, dok je beat nastao u Berlinu kada ga je producent Damjan Blažun kreirao od loop-ova koje su napravili Ksenija Ladić i Matija Vojvodić. „Damjan i ja smo u Zagrebu imali kratak session gde sam, oduševivši se beatom, napisala melodiju pevanja. Tekst je nastao na letovima za Berlin u kom je pesma finalno snimljena“, ispričala je tam.

Muzičarka kaže da je za ovaj singl odlučila da ima nešto drugačiju naslovnicu, kao i vizual, jer joj je želja da fokus bude na muzici i tekstu. U pripremi je još pesama koje će publika imati prilike da čuje uskoro, a do tada mogu da uživaju kako u iskrenosti i emociji, tako i u dobrom zvuku koji donosi „panonija“.

Povezana vest:  Eminem razmišlja da se vrati glumi

Izdanje „panonija“ je u Srbiji dostupno na servisima Spotify, Apple Music, Deezer, Tidal i YouTube Music, kao i širom sveta u svim digitalnim prodavnicama: https://tam.lnk.to/panonija

Foto: Goran Popovski