RBMA1

Beogradska filharmonija domaćin Red Bullove muzičke radionice

Beogradska filharmonija će 3. marta ugostiti radionicu jedne od najvećih muzičkih akademija u svetu – Red Bull Music Academy. Gosti predavači Zoran Simjanović, Voja Aralica i Boris Krstajić preneće deo svog znanja mladim ljudima zainteresovanim za muziku i muzičku produkciju, a domaćini DJ Pookie, Sevdah Baby i Saša Radosavljević preneće lična iskustva sa učešća u Red Bullovoj Muzičkoj Akademiji iz prethodnih godina.

Povezana vest:  Viša sila Lajnera i Hrnjaka

Poslednjih 12 godina, Red Bull Music Academy putuje svetom dajući stvaraocima muzike nalet kreativne inspiracije: dve nedelje studijskih snimanja, radionice, predavanja koja vode neka od najzvučnijih imena u muzičkom svetu, kao i nezaboravne posleponoćne svirke.

Ove godine, destinacija je Tokijo, i svi producenti, vokali, DJevi i instrumentalisti su pozvani da se prijave. Šta vam je neophodno? Želja za stvaranjem muzike.

RBMA3U sklopu globalne Red Bullove muzičke akademije, za sve zainteresovane ljude iz sveta muzike, u Beogradu 3. marta, sa početkom u 21:00, biće održana radionica u Beogradskoj filharmoniji. Tema Red Bull Music Academy Workshopa biće muzička produkcija, a o ovoj temi će govoriti naši najbolji producenti Zoran Simjanović, Voja Aralica i Boris Krstajić. Domaćini workshopa biće Pookie, Sevdah Baby i Saša Radosavljević.

Povezana vest:  Srbija nastupa pod brojem osam u finalu Evrosonga

Za sve zainteresovane ulaz na predavanje je slobodan, a organizator će obezbediti prevoz iz  Novog Sada, polazak sa parkinga sajma u 19 časova, i iz Niša, polazak iz kluba Scena u 17:30. Prevoz je obezbeđen do Beograda i nazad.

Prijavljivanje za Red Bull Music Academy počelo je 2. februara i trajaće do 4. aprila. Najuspešniji radovi kvalifikovaće se za finalno dešavanje Red Bull Music Academy koje će biti održano u Tokiju tokom oktobra i novembra 2011. godine. Detaljne informacije o prijavljivanju možete pronaći na www.redbull.rs.

Povezana vest:  Debitantkinja Lana Del Rey na naslovnoj strani Billborda