Talentovani 22-godišnji kantautor, multi instrumentalista i producent iz Hrvatske, ERIC predstavlja novi singl pod nazivom „Gdje je ta ljubav“! Iako govori o ljubavi koja je izbledela i nestala, muzičar objašnjava da je ova numera, uprkos tužnoj tematici, sve samo ne balada. U pripremi je i prateći muzički video čiji se izlazak očekuje uskoro.

„Nakon numere „Reci mi“ovaj singl je moja druga pesma na hrvatskom jeziku. Zapravo sam sebe iznenadio kada sam krenuo da je radim jer mi je inspiracija za tekst došla upravo na hrvatskom jeziku, što svakako nije često u mom slučaju, ali eto dogodilo se. Odličan je osećaj da, nakon puno demo verzija i izmena koje sam radio, konačno imam gotovu pesmu na koju sam veoma ponosan“, izjavio je autor.

Povezana vest:  Dokumentarac o Rundeku i Kargu u Beogradu u ponedeljak 8. novembra

Članovi tima koji je ERIC okupio za kreiranje pesme koja već nakon prvog slušanja ne izlazi iz glave čine Laura Mjeda (prateći vokal), Ivan Grobenski (bas), Filip Vidović koji je miksao pesmu u Matterhorn Music studiju, Mischa Janisch koja potpisuje mastering, kao i svi ostali koji su svojim savetima doprineli da „Gdje je ta ljubav“ zvuči baš onako kako je njen autor zamislio.

Povezana vest:  Leb i sol – kolekcija 1983 – 1989

Foto: Matea Smolčić Senčar