KAWASAKI_3P

Kawasaki 3p „preuzima“ MTV, dok Mika nastupa na MTV World Stage-u

Poznati zagrebački ska-punk bend Kawasaki 3P preuzeće u petak, 25. februara u 20:30 regionalni MTV i predstaviti vam izbor svojih pet omiljenih spotova.

Protekla godina i po bila je izuzetno uspešna za Kawasaki 3P. Na krilima hitova “Puta madre” i “Ni da, ni ne” s hvaljenog i nagrađivanog albuma “Idu Bugari” grupa je nastupala po celoj regiji. Njihov prepoznatljiv punk zvuk s jakim ska uticajima, uličnom poetikom i atraktivnim nastupima osigurao im je status koncertne atrakcije u Hrvatskoj i susedstvu.

Povezana vest:  Novi album grupe Gorillaz „Plastic Beach“ u prodaji

Ako ste se ikad pitali kako izgleda kad Kawasaki 3P preuzme MTV otkrićemo vam u petak, 25. februara u 20:30 samo na regionalnom MTV-ju.

mika_photo_1U petak, 25. februara od 21h u okviru MTV World Stage serijala, pogledajte snimak koncerta jednog od najpopularnijih pop pevača današnjice, Mike! Koncert je snimljen u Španiji u okviru MTV Murcia Night, i samo na kanalu regionalnog MTV-ja možete da doživite atmosferu sa ovog sjajnog nastupa.

Povezana vest:  Luka Šulić najavio solo album i koncert u Beogradu!

Mika (pravo ime Michael Holbrook Penniman) je britanski kompozitor libanskog porekla. Rođen je 1983. u Bejrutu, a zbog ratnog stanja porodica se preselila na sigurno u Pariz kad je imao godinu dana. Svoju prvu pesmu napisao je kad mu je bilo sedam godina, a u 9. godini se seli sa porodicom u London. Svoje ime Mica promenio je u Mika jer ga je nerviralo što ga ljudi pogrešno izgovaraju. U početku svoje muzičke karijere radio je muziku za British Airways i reklame za Orbit žvake. Prvi singl „Relax, Take It Easy“ je objavljen 2006. Najveći uspeh mu je hit „Grace Kelly“ sa prvog albuma „Life in Cartoon Motion“. Prvi album doneo mu je poređenja sa Freddie Mercury-jem, Scissor Sisters, Elton John-om, Prince-om, Robbie Williams-om i David Bowie-jem. Inače, britanski tabloidi ga prisiljavaju da prizna da je homoseksualac, ali za to nema nikakvih dokaza osim tračeva, a on uvek izbegava da otvoreno govori o svojim seksualnim sklonostima.

Povezana vest:  Džez iz sedam evropskih prestonica kulture u Novom Sadu