Nakon uspešnog singla „Wings“ i njihovog najsvežijeg hita „Waffle House“, čuveni trojac Jonas Brothers predstavlja nam svoje dugoočekivano studijsko izdanje „The Album“.

Pored prethodno pomenutih singlova, na albumu se nalazi još 10 novih pesama, a sastav trenutno priprema i veliku američku turneju pod nazivom „The Tour“ na kojoj će imati priliku da svojim fanovima predstave nove numere uživo. Produkciju albuma potpisuje Jon Bellion, a novo poglavlje u njihovoj karijeri ispraćeno je velikim pohvalama kako publike, tako i kritičara.

Povezana vest:  TRAŽIMO NOVU KLUPSKU ATRAKCIJU

„Putovanje na koje nas je ovaj album odveo predstavlja jedinstveno iskustvo, to što konačno imamo priliku da podelimo ove pesme sa vama nam beskrajno znači. Zahvaljujemo se neverovatnom Džonu Belionu što nam je pomogao da ovo delo oživimo. Jako smo ponosni na ove pesme i nadamo se da ćete ih i vi zavoleti koliko smo i mi. „The Album“ je sada vaš, izjavili su Joe, Nick i Kevin Jonas.

Povezana vest:  Dua Lipa objavila spot za pesmu „Swan Song”

„The Album“ je prvo izdanje Jonas Brothers-a nakon prethodno objavljenog albuma „Happiness Begins“ koji se 2019. godine našao na vrhu Billboard 200 top liste. Single sa tog izdanja pod nazivom „Sucker“ brojno je nagrađivani planetarni hit, nominovan čak i za prestižnu Gremi nagradu. Ovakav povratak na muzičku scenu i ponovni uspon bend je ovekovečio dokumentarnim filmom „Chasing Happiness“.

Povezana vest:  Dva miliona dolara za Fondaciju Eltona Džona

Izdanje „The Album“ je u Srbiji dostupno na servisima Spotify, Apple Music, Deezer, Tidal i YouTube Music, kao i širom sveta u svim digitalnim prodavnicama: https://umrs.lnk.to/JonasBrothersTheAlbum

Foto: Universal Music Serbia