ABBA Real Tribute Band i Zrenjaninska filharmonija će u subotu 20. maja od 20 časova na beogradskom stadionu Tašmajdan održati dugo očekivani koncert koji će biti svojevrsni omaž jednom od najpopularnijih bendova svih vremena.

Projekat ABBA Symphonic Real Tribute Show se razlikuje od klasičnih koncerata jer će na sceni pored sedmočlanog benda nastupiti i Zrenjaninska filharmonija koja broji 32 muzičara pod rukovodstvom Romana Bugara. Spoj ovih vrsnih muzičara će publici pružiti poseban muzički i scenski doživljaj.

Povezana vest:  Koncert i promocija novog singla grupe Vrooom u Novom Sadu

ABBA kao globalni fenomen ne prestaje da iznenađuje ni nakon pola veka, a posebnu draž najvećim hitovima će dati simfonijski aranžmani. Članovi benda ABBA Real Tribute su se potrudili da osim autentičnosti izvođenja najvećih hitova benda u potpunosti prenesu duh tog vremena, te nastupaju u originalnim kostimima i uz plesne koreografije, a muziciranje Zrenjaninske filharmonije na maksimum pojačava emociju i energiju koju pesme ABBE nose sa sobom. Ovaj spektakl će oživeti najuspešnije ABBA hitove poput “Mamma Mia”, “Dancing Queen”, “Super Trouper”, “The Winner Takes It All”, “S.O.S.”, “Fernando”, “Money, money, money” i druge.

Povezana vest:  FINALISTI X FACTORA, BEND HIGHWAY VRAĆAJU SE SA PRVIM SPOTOM

Srpski muzičari okupljeni u projektu ABBA Symphonic Real Tribute Show su prethodnih meseci postigli neverovatan uspeh rasprodatim koncertima u halama u Hrvatskoj, Sloveniji, Italiji, a u Zagrebu su rasprodali čak dva koncerta zaredom.

U prodaji je ostao još mali broj karata koje se mogu kupiti preko aplikacije i na prodajnim mestima Efinity.rs, a u subotu 20. maja kapije stadiona Tašmajdan će biti otvorene od 19 časova.

Povezana vest:  Najprodavaniji albumi i singlovi u Velikoj Britaniji

Foto: Simone di Luca