Ove godine, sam početak leta, rezervisan je za dobro poznatu lokaciju i još bolji provod.

Mesto, gde se Beograd pretvara u svojevrsni grad-festival i najzanimljiviju turističku destinaciju u ovom delu Evrope, beogradsko Ušće, spremno je sa veliki spektakl , koji će biti održan od 23. do 25. juna.

Festival je najavio spektakularne nastupe Raste, Devita, Voyage-a, Nucci-ja, Crnog Ceraka, Teodore, Breskvice, Henny-ja, Popova, Amne, Mahrine i mnogih drugih. Više od 25 predvodnika novog muzičkog pravca spremno je da pokori Ušće najvećim hitovima koji gospodare YouTube Treniding listama.

Povezana vest:  Justin Bieber feat. Usher - novi video spot

Pripreme za peti po redu Music Week, najveći regionalni festival popularne i urbane muzike su u punom jeku, a festivalska groznica počinje upravo sada.

Ulaznice su dostupne putem sajta efinity.rs po POKLON CENAMA, i to upravo zahvaljujući izvođačima, koji publici daruju čak 60% POPUSTA u velikoj akciji na njihovim društvenim mrežama.

Promo kodove potražite do ponedeljka u 00:00h.

Povezana vest:  ROK I TRENS NA KALEMEGDANU: KONCERT BENDA GORIBOR I TSUYOSHI SUZUKI OVE NEDELJE U BARUTANI!

Music Week je jedan od tehnički najzahtevnijih muzičkih događaja u ovom delu Evrope, a savremena produkcija, besprekoran zvuk i najnapredniji scenski efekti koje potpisuje Skymusic, i ove godine pretvoriće Ušće u najveći plesni podijum, koji će ugostiti posetioce iz čitave zemlje i regiona na ekskluzivnim koncertima.