Hrvatska pop zvezda, Toni Cetinski, nastupiće na ovogodišnjem Belgrade Beer Festu, koji se održava od 15. do 18. juna na beogradskom Ušću o organizaciji Skymusic-a.

Tonijev nastup zakazan je za petak, 16. jun, a on je taj povod iskoristio da se obrati svojim fanovima i pozove ih na najveću regionalnu manifestaciju muzike i piva.

Povezana vest:  One Direction odbili poziv u Belu kuću

„Ej ljudi, vidimo se uskoro na Beer Festu. 16.06. Beograd, Ušće“ – rekao je pevač u objavi koja kruži društvenim mrežama.

Toni će tog dana nastupiti uz Kralja Čačka, Bombaj Štampu, Brkove i Zoster, a tokom četiri festivalska dana publiku očekuju neke od najvećih svetskih i domaćih muzičkih zvezda, poput Morcheebe, The Brand New Heavies, sastava Incognito, Ana Popović, Joker Out-a, Partibrejkersa, Van Gogh-a, Obojenog programa, Kerbera, Nevernih beba, Repetitora, benda Koikoi, Ane Rucner i Elvisa Bajramovića, Atomskog skloništa, Bojane Vunturišević i mnogih drugih.

Povezana vest:  Hurricane devojke snimile naslovnu numeru za seriju “Jugoslovenka”

Ulaz na Belgrade Beer Fest svakog dana od 18 do 19 časova biće slobodan, nakon čega će ulaz u festivalsku zonu biti omogućen samo uz kupljene ulaznice.

Ulaznice za Belgrade Beer Fest po ceni već od 300 dinara dostupne su putem sajta belgradebeerfest.com, sajta efinity.rs, besplatne aplikacije eFinity, u TC Rajićeva (I sprat) i na blagajni Štark Arene.

Povezana vest:  Pesma grupe Guns N' Roses na listi najkontroverznijih pesama svih vremena

Tonijev poziv na Belgrade Beer Fest pogledajte ovde:

https://www.instagram.com/p/Cs3VzwutPV2/

Foto: Bus Plus produkcija/ATAImages.