Kultni beogradski bend Eyesburn pridružuju se ovogodišnjoj listi izvođača najvećeg regionalnog festivala piva i muzike, potvrđeno je danas na zvaničnom Instagram profilu Belgrade Beer Fest-a.

Grupa čiji tekstovi govore o univerzalnim slobodama, svojim angažmanom i smelim muzičkim izrazom zasluženo je stekla posebno mesto u istoriji ne samo srpske, već i regionalne rok scene, nastupiće prvog dana na Riff stage-u, priključujući se tako društvu najeminentnijih domaćih alternativnih bendova.

Povezana vest:  Spektakularan provod uz Sašu Kovačevića (FOTO)

Predvođeni Nemanjom Kojićem Koyote-om, Eyesburn će na 20. jubilarnom izdanju Belgrade Beer Fest-a predstaviti neke od svojih najvećih hitova, poput „Stark Blind“, „Full Control“, „Exodus“, „Šejn“, „Foundation“, koji su postali himne generacija koje su na ovim prostorima stasavale poslednjih 20 i više godina.

Isto veče, posetioci će na Riff stage-u moći da vide i sastav Beli bagremi, Pagonis, dok će na glavoj bini program prve večeri otvoriti Morcheeba, Joker Out, Ana Rucner i Elvis Bajramović, Bojana Vunturišević i bend Neverne bebe.

Povezana vest:  Hana prati supruga na koncertu u Beogradu? Evo šta je Petar Grašo rekao o njenom dolasku u srpsku prestonicu

Skymusic, organizator festivala, i ove godine na Ušće donosi moćnu produkcijsku menažeriju, koja će obezbediti najsavršeniji zvuk i do sada neviđene audio-vizuelne elemente.

Ovogodišnji Belgrade Beer Fest održava se od 15. do 18. juna na beogradskom Ušću, a ulaz na festival biće slobodan svakog dana između 18 i 19 časova, nakon čega će se ulazak u festivalski prostor naplaćivati. Ulaz je slobodan za osobe ispod 15 godina svakog festivalskog dana, uz pratnju punoletne osobe.

Povezana vest:  Bivša dadilja tuži Britni Spears

Ulaznice za Belgrade Beer Fest po ceni već od 300 dinara dostupne su putem sajta belgradebeerfest.com, sajta efinity.rs, besplatne aplikacije eFinity, u TC Rajićeva (I sprat) i na blagajni Štark Arene.