Svetske rok zvezde, grupa Scorpions, za samo nekoliko dana dolaze u Beograd u okviru aktuelne „Rock Believer“ evropske turneje – u nedelju 25. juna u Štark Areni. Prema podacima sajta za prodaju ulaznica tickets.rs trenutno je ovaj koncert najtraženiji od svih događaja u Srbiji, a to prvo mesto je opravdano, s obzirom da će ovo biti produkcijski najveći inostrani koncert u Srbiji ove sezone, na kome rade čak četiri međunarodna tima.

Povezana vest:  Lili Alen i Dizi Raskal u trci za nagrade Ajvor novelo

Grupa Scorpions trenutno puni svetske dvorane i stadione, a nedavno im se na bini u Kelnu pridružila i čuvena Hajdi Klum, doduše posle koncerta, da oda priznanje ovom izuzetnim bendu. Fotografije iz Kelna dostupne su na društvenim mrežama benda, Facebook i Instagram, na ovim linkovima: https://www.instagram.com/p/Ctjt95RIRgp/ i https://www.facebook.com/Scorpions/posts/pfbid02ogvdx56ckyskLCXodKMHmJdHCKmzKUUrXmfMfnvatsV71DuP2sptUMw5ZYJsrpz6l

Pored Hajdi Klum, veliki poklonik grupe je i čuveni modni dizajner Žan Pol Gotije, koji se fotografisao sa bendom koji mu je potpisao omot omiljenog albuma.

Povezana vest:  Porazgovarajte sa Marčelom kako se pišu stihovi!

Ulaznice za koncert Scorpionsa  mogu se nabaviti online na tickets.rs i na svim prodajnim mestima Ticket Visiona.

Publika će na koncertu uživati u brojnim hitovima, među kojima su: “Still loving you”, “Wind of Change”, “Send me and Angel”, “Rock You Like An Hurricane”,“Blackout”,“Dynamite” i mnogi drugi.

Foto: Marc Theis