Talentovani 22-godišnji kantautor i muzički producent ERIC predstavlja numeru pod nazivom „Driving To The Sea“. Hrvatski muzičar, čije pesme već uveliko osvajaju radijski etar, novi singl opisuje kao pesmu idealnu za bezbrižne letnje vožnje. Pored numere, u pripremi je i prateći muzički video čiji se izlazak očekuje uskoro.

„Moj novi singl će, nadam se, biti neizostavna pesma za sve one koji putuju na more, jer je upravo za to i namenjena. Kada sam je stvarao, u glavi mi je bila misao kako se leti vozim na more sa spuštenim prozorima dok na radiu svira baš ta pesma, koja je u tom trenutku bila tek ideja. Pesma je stilski nešto drugačija od mog dosadašnjeg rada, ali smatram da je u skladu sa trenutnim svetskim trendovima i modernim zvukovima u kojima prevladavaju gitare i brži beat. Ukratko rečeno, pesma je kao stvorena za vožnju obalom ili opuštanje na plaži.“ – kaže ERIC o novom izdanju.

Povezana vest:  Lady Gaga više voli džez od pop muzike

Tekst, muziku, produkciju, gitaru, bas i vokal pesme potpisuje sam ERIC, koji na taj način još jednom potvrđuje da savršeno vlada svim segmentima potrebnim za stvaranje pesme. Muzičari koji su takođe učestvovali u kreativnom procesu su Luka Osrečak (gitara), Filip Vidović koji stoji iza miksa pesme i Mischa Janisch koji potpisuje mastering. Osim najnovijeg u nizu autorskih singlova, ERIC je u susret letu predstavio i osvežene verzije pesme „Gdje Je Ta Ljubav“.

Povezana vest:  NOVI ALBUM MICHAEL JACKSON “XSCAPE”, Osam novih pesama u prodaji od 13. maja!

Izdanje „Driving To The Sea“ je u Srbiji dostupno na servisima Spotify, Apple Music, Deezer, Tidal i YouTube Music, kao i širom sveta u svim digitalnim prodavnicama:https://umrs.lnk.to/EricDrivingToTheSea