longnight

Počela pretprodaja karata za festival “Duga noć“

Pretprodaja ulaznica za prvi festival „Duga noć“ (“Long Night“) koji će se održati 26. marta u Domu omladine Beograda, počela je danas na blagajni DOB-a i mrežama Kardservisa, Tiketservisa i Eventima, saopštio je organizator festivala koncertna agencija Long Play.

Cena ulaznica je 1.490 dinara za pojedinačnu i 2.490 dinara za „Kartu za dvoje“. Pretprodaja ulaznica po ovim cenama trajaće do 8. marta, a od tada do 26. marta pojedinačna karta koštaće 1.800 dinara a Karta za dvoje 3.000 dinara.

Povezana vest:  Zvezda moćne ADID ekipe YokoO i berlinska techno senzacija VTSS stižu na No Sleep Festival!

Na jednodnevnom festivalu kojim Long Play obeležava deset godina uspešnog poslovanja, simbolično nazvanom „Long Night“, u tri dvorane DOB-a nastupiće 12 domaćih i regionalnih izvođača: Rundek Cargo trio (gitarista i pevač Darko Rundek, violinista Isabel i multiinstrumentalista Dušan Vranić-Duco), Rambo Amadeus, Magnifico, Block Out i drugi.

U Velikoj dvorani nastupiće alternativna atrakcija „Autogeni trening“ iz Crne Gore, veliko regionalno ime u nastajanju „Letu štuke“ iz Sarajeva, Rundek Cargo trio i beogradski veterani Block Out.

Povezana vest:  Bivši gitarista Filma gostuje Divljanu

U sali „Amerikana“ nastupiće beogradski bend „Dibidus“, zagrebački pop eklektičari „Pips Chips & Videoclips“, „Manjifiko“ i Rambo Amadeus.

U trećoj dvorani DOB-a, Džez klubu sviraće bend „Nova“ iz Novog Sada, makedonski pankeri „Superhiks“, legendarni bend iz Stare Pazove „16x8x23x“ i etno-rege-dab sasatav „Sopot“ iz Banja Luke