Sutra, 13. januara, u Novom Sadu održaće se spektakularni Doček koji podrazumeva gotovo 50 sati programa, više od 150 izvođača, najveće bogatstvo muzičkih žanrova na više od 40 lokacija širom grada i u njegovoj okolini. Doček, kao jedinstvena proslava Nove godine po julijanskom kalendaru, već sedmu godinu zaredom, posetioce će, u samo jednoj večeri, sprovesti kroz čitav grad, nudeći jedinstvenu kombinaciju muzičkih pravaca i izvođača, ali i lokacija.

Zahvaljujući velikom interesovanju za Doček 13. januara većina nastupa je rasprodata, ali za nekoliko koncerata još uvek možete obezbediti ulaznice. Karte se i dalje prodaju na svim Gigs Tix prodajnim mestima, kao i online na njihovom sajtu za sledeće nastupe: nastup koji spaja nekoliko mladih muzičara iz različitih žanrova domaće scene – Zhiva, KOI KOI, Keni nije mrtav, Jowam i Rouzi u Proizvodnji, evropsku i domaću elektro kombinaciju dj-ejeva Metju Džonsona, Runija i 2MUCH u SKCNS Fabrika, muziku iz najvećih filmskih ostvarenja, koju će izvesti Novosadski Big bend uz goste u Srpskom narodnom pozorištu, portugalsku fado divu Žisel Žoao u Sinagogi, predstavnike alternativne scene Kanda, Kodža i Nebojša u sali NIS-a, britansko-bahreinski sastav Flamingods u Kulturnom centru Novog Sada, turskog muzičkog tria Islandman u Radničkom domu, Akademskog hora Collegium Musicum u Kulturnoj stanici Rumenka i Neda Nikolić trio uz gošću Danijelu Veselinović u Kulturnoj stanici Barka. Za pojedine koncerte prodaja karata će se obavljati i na samom ulazu, ukoliko se pre toga ne rasprodaju.

Povezana vest:  Haker hteo da obriše Biberove snimke sa Jutjuba

Zbog velikog interesovanja, za tri nastupa je obezbeđen vrlo ograničen broj dodatnih ulaznica, koje će se takođe prodavati na ulazu: Jedan od najpopularnijih hip hop sastava u regionu TBF u Novosadskom pozorištu, renomirani simfonijski orkestar Republike Srpske, uz banjalučki bend SOPOT i specijalnog gosta balkansku soul zvezdu Marka Louisa u Srpskom narodnom pozorištu i nosioca prestižnih muzičkih nagradi Rišara Galijana u Gradskoj koncertnoj dvorani. Ulaz na sve događaje na svim lokacijama, kao i prodaja karata na ulazu za pojedine koncerata, otpočeće sat vremena pre početka nastupa.

Povezana vest:  Ekskluzivna premijera novog Eminemovog spota

Rekordnom brzinom rasprodate su ulaznice za nastupe jedne od najboljih harfistkinja sveta, Ketrin Finč u svečanoj Sali Gradske kuće, nosioca prestižnih muzičkih nagradi Rišara Galijana u Gradskoj koncertnoj dvorani, najboljeg a capella sastava sveta koji potiče sa Korzike A Filetta u Kulturnoj stanici Svilara, virtuoza na gitari Vlatka Stefanovskog u Kulturnom centru Petefi Šandor, renomiranog simfonijskog orkestra Republike Srpske, uz banjalučki bend SOPOT i specijalnog gosta balkansku soul zvezdu Marka Louisa u Srpskom narodnom pozorištu, jednog od najpopularnijih hip hop sastava u regionu TBF u Novosadskom pozorištu, elektropop četvorku iz Liverpula Ladytron u Pozorištu mladih, srpske džez dive Lene Kovačević u Kulturnoj stanici Bukovac, predstavnike tradicionalne muzike Braće Teofilović u Kulturnoj stanici Kovilj, popularnog pevača Željka Vasića u Kulturnoj stanici Eđšeg i popularna pop-rok grupe Neverne bebe u Kulturnoj stanici Stepanovićevo.

Povezana vest:  MTV Premijera: Marčelo & Filteri "Mamica" u ponedeljak, 1. avgusta u 20:00!

Ulaznice za Doček 13. januara mogu se pronaći na svim prodajnim mestima Gigstix-a i onlajn na sajtu gigstix.com.

Partneri Dočeka su IDEA, Birra Moretti, kompanija NIS i DDOR osiguranje.

Sve informacije o Dočeku možete pronaći na sajtu docekns.rs

Foto: Karavan