Latinoamerička muzička zvezda Kali Uchis predstavlja dugoočekivani studijski album pod nazivom Orquídeas”! Hit singlovima „Muñekita”, Te Mata” i „Labios Mordidos“ muzičarka je temeljno pripremala teren za novo studijsko izdanje koje je konačno u celosti tu. Album donosi 14 numera na španskom jeziku i saradnje sa najvećim imenima latinoameričke muzičke scene, među kojima su KAROL G, Peso Pluma, Rauw Alejandro i El Alfa, kao i JT iz popularnog sastava City Girls. Pored samog albuma, predstavljen je i muzički spot za singl „Tu Corazón Es Mío” u kom joj se pridružio muzičar i dugogodišnji emotivni partner Don Toliver kako bi zajedno otkrili da će se uskoro ostvariti u ulozi roditelja.

Povezana vest:  Vinil: Soundtrack koji ćete zavoleti

GLEDAJ VIDEO OVDE

Orhideja je nacionalni cvet Kolumbije, zemlje u kojoj raste više različitih vrsta tog cveta nego bilo gde na svetu. Oduvek me je izrazito intrigirala i privlačila upravo ta biljka. Ovaj album inspirisan je vanvremenskom, mističnom, upečatljivom, gracioznom i senzualnom privlačnošću orhideje. Na novo izdanje donosim pregršt sveže energije i planiram da redefinišem način na koji slušaoci posmatraju latinoameričku muziku”, ispričala je Kali.

Povezana vest:  EXIT Leto ljubavi zapljusnuo novi talas hedlajnera Sea Star i Sea Dance festivala!

U martu prethodne godine Kali je predstavila publici svoje treće studijsko izdanje pod nazivom „Red Moon In Venus“, koje je po mišljenju najistaknutijih muzičkih publikacija svrstano među najbolje albume godine i zauzelo visoku poziciju na Billboard 200 top listi. Krajem 2023. godine muzičarka je privela kraju istoimenu koncertnu turneju rasprodatu širom Severne i Južne Amerike. Na novom studijskom izdanju autorka se u potpunosti okreće svojim kolumbijskim korenima i predstavlja svetskoj publici „Orquídeas“ – izdanje koje simbolizuje ljubav i plodnost, te donosi osvežavajući novi zvuk koji je razvijala u prethodnom periodu.

Povezana vest:  Trijumf Taylor Swift na dodeli Američkih muzičkih nagrada, 1D najbolji pop rok album

Izdanje „Orquídeas“ je u Srbiji dostupno na servisima Spotify, Apple Music, Deezer, Tidal i YouTube Music, kao i širom sveta u svim digitalnim prodavnicama: https://umrs.lnk.to/KaliUchisOrquideas

Foto: Universal Music Serbia