Čuveni folk-rok sastav Mumford & Sons vraća se na scenu nakon pet godina duge muzičke pauze singlom „Good People“! Na numeri, koja nastaje kao rezultat dugogodišnjeg prijateljstva, pridružuje se čuveni producent i muzički mogul Pharrell Williams. Vest o saradnji izazvala je veliko uzbuđenje kod publike zbog čega je bend odlučio da novu godinu započne baš ovom numerom! Singl je premijerno otkriven 16. januara, prilikom pariske nedelje mode na reviji Louis Vuitton muške kolekcije, čiji je Pharrell kreativni direktor. Marcus Mumford, Ted Dwane i Ben Lovett iznenadili su publiku specijalnim nastupom na kom su za sve prisutne po prvi put izveli singl uživo.

Povezana vest:  Harry Styles je veliki zavodnik tek otkad je slavan

Nakon 17 godina na muzičkoj sceni i hitova koji su redefinisali muziku, među kojima su „Little Lion Man“, „I Will Wait“, „The Cave“ i mnogi drugi, britanski trojac nastavlja da oduševljava slušaoce. Brojni koncerti i uspešna festivalska sezona prethodnog leta iznedrila je ideju o zajedničkom projektu sa čuvenim producentom. Obostrano divljenje i poštovanje rezultiralo je singlom na kom je Pharrell pored produkcije doprineo i svojim pratećim vokalima, uz pomoć šestočlanog hora predstavnika indijanskih plemena poreklom iz severne Velike ravnice, koji se takođe pridružio na nezaboravnom nastupu.

Povezana vest:  Adam Lambert u seriji “Slatke male lažljivice”

Izdanje „Good People“ je u Srbiji dostupno na servisima Spotify, Apple Music, Deezer, Tidal i YouTube Music, kao i širom sveta u svim digitalnim prodavnicama: https://umrs.lnk.to/GoodPeople

Foto: Fabien Montique