Strpljivo smo čekali novu pesmu Jasona Derula – stigla je „Spicy Margarita“.

Prošlo je skoro petnaest godina od poslednjeg studijskog albuma Jasona Derula. Svoje novo izdanje „Nu King“ najavljuje singlom „Spicy Margarita“ u kojoj gostuje Michael Bublé.

„Njegova muzika je uvek bila sastavni deo mog života. Kada sam mu pustio pesmu, Michael je poskočio od uzbuđenja i pitao da li sa svojim bendom može da doda neke orkestracije. Bio sam oduševljen. To je bilo upravo ono što sam želeo,“ izjavio je Jason.

Povezana vest:  Proslavite prvi vek Dana žena sa Divljanom u Domu omladine!

Singl „Sipcy Margarita“ inspirisan je legendarnom klasikom „Sway“ koji je proslavio Deana Martina. Pre dvadeset godina svoju verziju je objavio Michael Bublé, sa toliko duha i toliko upečatljivim izvođenjem da je ubrzo postala i njegov zaštitni znak.

„Ako neko može da napravi savršeni miks old school standarda i modernog popa to je onda Jason. Voleo bih da publika oseti isto oduševljenje koje sam ja osetio kada sam prvi put čuo demo verziju pesme „Spicy Margarita,“ rekao je Michael Bublé.

Povezana vest:  Dodela Naxi Zvezda 2023: Veče emocija i najbolje domaće muzike

Novi singl „Spicy Margarita“ najavljuje peti studijski album „Nu King“ Jasona Derula koji će biti objavljen polovinom februara. Na njemu će se naći čak dvadeset sedam pesmama. Pored velikog broja potpuno novih „Nu King“ će sadržati i singlove koje je Jason objavljivao u  poslednjih desetak godina.

Foto: Mascom promo