Pop zvezda Tijana Bogićević održala je svoj treći koncert u MTS Dvorani, koji je bio rasprodat nedeljama unazad. Hitovi „Hajde onda ništa“, „Tražim“, „Širina“, „Krila od dima“ doveli su Tijanu na tron srpske pop scene, što je pokazala i snažna reakcija publike na ovom koncertu. Na velikoj sceni u Beogradu, pop pevačica je premijerno izvela i svoju novu pesmu „Kad odem“.

Na koncertu koji je trajao više od dva sata smenjivale su pesme sa Tijanina dva albuma „Čudo“ i „Blizu“, a na bini su joj se pridružili i svi sa kojima je ostvarila saradnje: sa Aleksom Jelić izvela je njihov duet „Još jednom“, sa gostom iz Hrvatske Damirom Kedžom zajednički hit „Hram“, a sa njom je pevala i njena dugogodišnja saradnica i naša poznata muzičarka Aleksandra Sara Milutinović. Njih dve su zajedno otpevale pesme „Širina“ i „Bezuslovno“, koje je Sara napisala za Tijanu.

Povezana vest:  Bajaga i Instruktori sa Prijateljima 22. juna na Kalemegdanu

Tijana Bogićević na bini je blistala u kreacijama domaćeg dizajnera Aleksandra Zabunovića, a brojne simpatije izazvale su i njene spontane reakcije i odlična komunikacija sa publikom.

Ovaj koncert u potpunosti je snimljen, tako da će ga Tijana u narednim mesecima predstaviti kao novo muzičko, audio i video izdanje.

Foto: Zorana Mandić/ATA Images i Aleksandar Dmitrović