Ni dva dana posle spektakla u areni kojim je proslavila 4 decenije rada, ne smanjuju se oduševljene reakcije upućene Dragani Mirković.

Gotovo da ne postoji osoba iz javnog sveta koja nije bila na koncertu, a svi su sa velikim ushićenjem delili svoje utiske na društvenim mrežama. Koncerte u Areni pratile su Jelena Karleuša, Milica Pavlović, Goga Sekulić, Ilda Šaulić, Tanja Savić, Bojana Vunturišević, Branka Sovrlić, Jovana Tipšin, Ana Sević i mnogi drugi…

Posebno emotivne objave došle su od koleginica Jelene Karleuše ali i Ane Bekute i Tanje Savić. One su na Instagramu podelile objave u kojima su se obratile Dragani i izrazile svoje divljenje i poštovanje prema dugogodišnjoj karijeri i uspehu koji je postigla. Ana Bekuta je istakla kako je Dragana Mirković pravi primer istrajnosti, talenta, čovečnosti i posvećenosti muzici.

Povezana vest:  Bane Mojičević snimio spot za aktuelni singl "Dođi"

-Draga moja Gago, u poslednjih 40 godina bila si najbolja na sceni i izvan nje. Samo ti znaš kroz kakva si iskušenja prolazila i koliko ti je hrabrosti trebalo da ostaneš iznad površine. Čestitam ti od srca na protekle četiri decenije, na tvojim pesmama, na koncertima, na tvojoj ljubavi s publikom i tvojoj ženskoj snazi koja te održala na samom vrhu. Čestitam ti na tvojoj skladnoj porodici, ali i na ljubavi koji imaš prema potpuno nepoznatoj deci koja te vole i slušaju. Nadam se da ćemo skupa da slavimo pola veka tvoje karijere. Ti zaslužuješ sve najbolje i najlepše od Srbije i čitavog sveta. – napisala je Bekuta

Povezana vest:  Chase & Status, State Of Mind, Jade i Monrroe ubrzavaju puls EXIT festivala na 174 otkucaja po minutu!

Tanja Savić napisala da je koncert bio nezaboravan i da je Dragana Mirković zaista kraljica estrade, odnosno broj jedan.

-Toliko energije u ovoj ženi. Još jednom si potvrdila da si broj 1 za mene. Pevala sam i znala svaki stih tvojih pesama. (To je dokaz da sam i dalje jedan o tvojih najvećih fanova ) Dragana, hvala ti za 5 sati uživanja u tvom glasu i lepoti kojom zračiš. 40 godina karijere je impozantno, ja ti želim da za 20 godina ponovo slaviš jubilej. Volim te i srećna sam što živim u eri Dragane Mirković. I da, hvala ti za sliku i ako si sigurno bila umorna. – napisala je Tanja na društvenoj mreži Instagram.

Povezana vest:  Rege Apatridi napunili Lađu

Ove reakcije samo potvrđuju koliko je Dragana Mirković cenjena i voljena među svojim kolegama i publikom, te koliko je njen jubilej bio veliki i značajan događaj. Njeni fanovi su takođe iskazali svoje divljenje i podršku na društvenim mrežama, čime su još jednom pokazali koliko je Dragana Mirković omiljena i poštovana pevačica.

Posle pauze od par nedelja, Dragana nastavlja turneju nastupima u Kraljevu 7.3. Novom Sadu 8.3. A u Nišu će publika moći da je čuje 15.3. I ovi koncerti biće u znaku humanosti jer se Dragana odrekla zarade u korist onih kojima je to napotrebnije, a tim povodom ostvarila je saradnju sa organizacijom Srbi za Srbe.

Foto: Antonio Ahel/ATA Images