Jedna od najvećih globalnih muzičkih senzacija iz Italije – Mahmood konačno predstavlja svoj treći studijski album pod nazivom „NEI LETTI DEGLI ALTRI“! Nakon ponovnog učešća na prestižnom festivalu Sanremo i sada već velikog hita „TUTA GOLD“, koji broji više od 15 miliona slušanja na globalnim muzičkim platformama i osvaja muzičke top liste širom Evrope, Mahmood je rešio da pokloni publici svoje najintimnije i najemotivnije izdanje do sada.

Album „NEI LETTI DEGLI ALTRI“, na kom se nalazi 10 novih pesama, predstavlja introspektivno i dirljivo izdanje koje donosi priče o krevetu kao simbolu za ljudske emocije – umetnik se u okviru albuma bavi svim aspektima ličnosti koje se odvijaju u krevetu, od snova do istraživanja ljubavi i patnje.

Povezana vest:  Punk Fest u klubu Fest! od 11. do 14.avgusta

Tokom prethodne tri godine mnogo sam se menjao i radio na sebi. Živeo sam u raznim kućama, spavao u krevetima u različitim gradovima i razmišljao zašto sam kao dete želeo da radim sve što imam priliku da radim danas. Zahvaljujem se svim ljudima koji su bili sa mnom na ovom putu umetičkog istraživanja. Često se nađemo u tuđim krevetima, a ja se nadam da ćete u ovom albumu vi pronaći deo sebe. Hvala vam“, poručio je Mahmood putem svog zvaničnog Instagram profila povodom izlaska novog izdanja.

Povezana vest:  Boško Petrović – B.P. COLLECTION: četvorostruku kolekciju uskoro u prodaji!

Alessandro Mahmoud već od 2019. godine temeljno gradi svoju internacionalnu karijeru, a pažnju je privukao singlovima „Soldi“ i „Brividi“ koji su ga dva puta odveli na Pesmu Evrovizije i oba puta mu doneli izuetno visok plasman i milione slušanja na globalnom nivou. Umetnika u predstojećem periodu očekuje evropska, a zatim i italijanska turneja po velikim letnjim muzičkim festivalima na kojoj će publika imati priliku da numere sa novog albuma čuje uživo po prvi put.

Povezana vest:  Exit Avantura počela spektaklom Robija Vilijamsa pred 33.000 ljudi na Ušću!

Izdanje „NEI LETTI DEGLI ALTRI“ je u Srbiji dostupno na servisima Spotify, Apple Music, Deezer, Tidal i YouTube Music, kao i širom sveta u svim digitalnim prodavnicama: https://umrs.lnk.to/NeiLettiDegliAltri

Foto: Universal Music Serbia