Kopaonik Music Week stavlja tačku na zimsku sezonu u stilu kakav se ne pamti! 15. i 16. marta, Event Hall hotela GRAND Kopaonik postaće epicentar neviđenog scensko-muzičkog spektakla, obeleženog nastupima dve najveće balkanske zvezde – Lepa Brena i Zdravko Čolić!

SKYMUSIC, sinonim za vrhunsku zabavu, obećava premium iskustvo za odabrane posetioce, uz pažljivo režirane koncerte dve muzičke legende. Lepa Brena i Čola po prvi put okupili su se pod okriljem jednog festivala, pružajući tako publici priliku da doživi neviđeni spoj njihovih hitova.

Povezana vest:  Agoria i Fabio Florido 16. decembra spremaju novi Apgrade

Pored nezaboravnih nastupa najistaknutijih muzičkih ikona na ovim prostorima, poslednji vikend skijaške sezone na Srebrnoj planini obeležiće i spektakularni scenski efekti, vrhunski zvuk i atmosfera koja će pomeriti granice LIVE industrije. Season Closing by Music Week postavlja nove standarde u svetu muzičkih festivala, a Lepa Brena i Zdravko Čolić obećavaju da će njihovi koncerti biti vrhunac ove muzičke sezone.

Povezana vest:  Skank anansi snima spot u Beogradu

Ulaznice za ovaj VIP muzičko-scenski spektakl su u prodaji isključivo na poziv na broj telefona +381 60 6670 318. Svi kontigenti ulaznica su izuzetno ograničeni.