Mile Kekin ponovo dolazi u Zemun, ali ovog puta u malo drugačijem aranžmanu… 21. i 22. marta u klubu Fest održaće dva različita koncerta, sa celom svojom ekipom!

Dugogodišnji rad Mileta Kekina iznedrio je mnogo dobrih pesma, i ne mogu sve stati u jedan koncert. Zato je ovaj muzičar odlučio da koncerti u klubu Fest u Zemunu budu različiti. Tako da, i ako se kojim slučajem odlučite da budete na oba, nećete se pokajati!

Povezana vest:  Čaj s medom za Vaja kon dios u Beogradu

– Želja mi je da na ovoj turneji publici ponudim svoj Soundtrack za život i da za svaki koncert pripremim različite set liste. Od „Šamara“, preko „Knjige Žalbe“ pa sve do „Nježno đonom“, napisao sam previše pesama da stanu u jedno veče i zato, rekoh sebi, hajde da je plan da nema plana – kaže Mile i dodaje:

Povezana vest:  Koga je Srbija slušala i gledala u 2017. godini na VEVO/YouTubu? Od Marije Žeželj jedino slušaniji “Despacito”!

– U sklopu turneje „Soundtrack za život“ početkom sledeće godine izlazi i live album, gde svako može da vidi kako zvuči moj novi bend uživo, bez fotošopa, umetnih aroma i pojačivača ukusa. Radujem se putovanjima, benzinskim pumpama, zezanju u kombiju i naravno- vama, dragi ljudi moji – dodaje Kekin.

Ulaznice za oba koncerta u prodaji su klubu Fest po pretprodajnoj ceni od 1700 RSD. Na veče koncerta ulaznice će, ukoliko ih bude, koštati 2000 RSD.

Povezana vest:  Harry Styles je prava romantična duša