„Mjerkam te mjerkam“ numera je kojom je Zdravko Čolić sinoć otpočeo spektakularan koncert u okviru Kopaonik Music Week festivala kojim se zvanično zatvorila muzička sezona na najpopularnijoj domaćoj planini.

Već sa prvim tonovima uvodne numere atmosfera je eksplodirala – bilo je jasno da će ovo biti jedna od najboljih žurki ikada, dok je Čola šeretski i sa energijom kojoj bi pozavideli i mladići u ranim dvadestim, sa lakoćom pevao gotovo tri sata.

Povezana vest:  Sjajan nastup Saše Kovačevića u Magacinu

Ređali su se hitovi „Čija je ono zvijezda“, „Sto dukata“, „Ničeg nije bilo između nas“, „Produži dalje“, „Čaje šukarije“, „Ti si mu krvi“ i drugi, a prava pometnja nastala je kada se omiljenom pevaču na ovim prostorima na bini pridružila niko drugi do – Lepa Brena! Njih dvoje su sinoć, na opšte iznenađenje svih prisutnih, zajedno otpevali veliki hit „Pusti pusti modu“ i ispisali nove stranice muzičke istorije.

Povezana vest:  Lista 10 najprodavanijih singlova u SAD



„Ostvarila mi se životna želja“ – vidno emotivna bila je Brena, što je publika pozdravila gromoglasnim aplauzima i ovacijama.

SKYMUSIC se i ovoga puta potrudio da čitav nastup bude propraćen neverovatnim svetlosnim i audio-vizuelnim efektima, što je doprinelo ionako fantastičnoj atmosferi – publika je tokom cele večeri pevala uglas s Čolom i igrala, a nakon zvaničnog završetka nastupa, višeminutne ovacije i skandiranje njegovog imena, navele su popularnog pevača da se vrati na bis i otpeva još nekoliko svojih najvećih hitova.

Povezana vest:  Spandau Bale: Okupili smo se zbog svirke, ne zbog novca

Foto: IM Live Production