Osvajači Grammy nagrade, Gipsy Kings, predvođeni sjajnim Andre Reyesom spremaju se za nezaboravan koncert 19. maja u Beogradu na vodi, a dobro upućeni izvori tvrde da će svoj boravak u domaćoj prestonici iskoristiti i da snime duet sa Zejnom!

Podsećamo, Zejna je osvojila srce publike na nedavno održanoj Pesmi za Evroviziju, a kraljevi flamenko zvuka ovu informaciju nisu potvrdili, ali je nisu ni demantovali. „Uvek smo otvoreni za saradnju sa srpskim muzičarima koji sa nama dele istu pasiju za muziku i „gipsy“ kulturu – rekao je Andre Reyes, frontmen benda.

Povezana vest:  Tribina: KUL DŽEZ, TREĆA STRUJA, DŽEZ ZAPADNE OBALE sutra u DOB-u

Da li ćemo biti svedoci još jedne antologijske kolaboracije (2012. godine snimili su dve numere sa Goranom Bregovićem), ostaje da se vidi, a nema sumnje da će predstojeći koncert, sudeći prema dosadašnjem interesovanju publike, biti jedan od glavnih muzičkih dešavanja ovog proleća.

Ulaznice se i dalje mogu kupiti putem sajta efinity.rs, besplatne aplikacije efinity, na blagajnama Štark Arene i Doma omladine Beograda, kao i u TC Rajićeva (I sprat) i na više od 1000 Moj kiosk objekata širom zemlje.

Povezana vest:  Veliko interesovanje za prvi koncert Airbournea u Srbiji