Osvajači Grammy nagrade, Gipsy Kings, predvođeni sjajnim Andre Reyesom spremaju se za nezaboravan koncert 19. maja u Beogradu na vodi, a dobro upućeni izvori tvrde da će svoj boravak u domaćoj prestonici iskoristiti i da snime duet sa Zejnom!

Podsećamo, Zejna je osvojila srce publike na nedavno održanoj Pesmi za Evroviziju, a kraljevi flamenko zvuka ovu informaciju nisu potvrdili, ali je nisu ni demantovali. „Uvek smo otvoreni za saradnju sa srpskim muzičarima koji sa nama dele istu pasiju za muziku i „gipsy“ kulturu – rekao je Andre Reyes, frontmen benda.

Povezana vest:  Popularni hrvatski bend Brkovi pozvali fanove na Beer Fest, pa prozvali Tonija Cetinskog

Da li ćemo biti svedoci još jedne antologijske kolaboracije (2012. godine snimili su dve numere sa Goranom Bregovićem), ostaje da se vidi, a nema sumnje da će predstojeći koncert, sudeći prema dosadašnjem interesovanju publike, biti jedan od glavnih muzičkih dešavanja ovog proleća.

Ulaznice se i dalje mogu kupiti putem sajta efinity.rs, besplatne aplikacije efinity, na blagajnama Štark Arene i Doma omladine Beograda, kao i u TC Rajićeva (I sprat) i na više od 1000 Moj kiosk objekata širom zemlje.

Povezana vest:  Tribina i film Bouviju u čast u Domu omladine u petak