Bend koji je osvojio svet svojim zaraznim latino i flamenko ritmovima održaće koncert na platou Geozavoda u Beogradu na vodi 19. maja, a u srpsku prestonicu stiže sa porukom koja će izazvati buru komentara među fanovima!

Naime, frontmen benda, Andre Reyes, nije krio oduševljenje povodom predstojećeg nastupa, a u specijalnoj izjavi otkrio je da uživa u srpskim specijalitetima, i posebno istakao ljubav prema – ni manje ni više do – rakiji!

Povezana vest:  4. DIET PLUS GRAND FESTIVAL, Adil pobednik Grand festivala!

„Kada smo u Srbiji, uživamo u konzumiranju tradicionalnih jela poput ćevapa i ajvara, kao i u degustaciji rakije, koja čini da se osećamo kao kod kuće“ – rekao je Reyes.

Ova izjava je samo dodatno zagrejala atmosferu pred njihov koncert, za koji vlada nezapamćeno interesovanje i za koji se nedeljama unazad traži ulaznica više.

Poslednji kontigent ulaznica za ovaj spektakl dostupne su putem sajta efinity.rs, besplatne aplikacije efinity, na blagajnama Beogradske arene i Doma omladine Beograda, kao i u TC Rajićeva (I sprat) i na više od 1000 Moj kiosk objekata širom zemlje.

Povezana vest:  Róisín Murphy predstavlja nov singl 'WHATEVER'

Foto: Totalisimo