Italijanski EDM trio MEDUZA, zajedno sa cenjenim pop sastavom OneRepublic, predstavlja entuzijastičan singl „Fire“ – zvaničnu himnu ovogodišnjeg Evropskog prvenstva u fudbalu koje će se održati u Nemačkoj! Globalno uspešnim grupama na ovoj numeri pridružuje se mlada muzičarka Leony, sa kojom su zajedničkim snagama kreirali himnu punu vatrene energije i optimizma, dok se lirika numere osvrće na neprikosnovene trenutke sreće i ljubavi.

Sada nam je neophodno da nas muzika ponovo spoji više nego ikada. Nadamo se da će naša zvanična himna Evropskog prvenstva probuditi u vama strast prema fudbalu i muzici i da ćemo se u svemu ovome naći zajedno kao tim. Jako smo uzbuđeni što Evropsko prvenstvo kreće i radujemo se da zapalimo binu“, izjavio je sastav MEDUZA o numeri.

Povezana vest:  FANOVI IMAJU GLAVNU REČ: KOJI JE NAJBOLJI MTV EMA MOMENAT SVIH VREMENA

Mnogo sam uzbuđena zbog ove pesme, pre svega jer sam se u fudbal zaljubila još kao mala gledajući utakmice sa porodicom. Budući da ove godine Evropsko prvenstvo dolazi u moju domovinu, biti deo zvanične himne je za mene ostvarenje sna“, poručila je Leony.

Kao što i numera poručuje, ovogodišnja kampanja Evropskog prvenstva u fudbalu glasi „Light your fire“ i poziva na oslobađanje strasti kroz fudbal i muziku. Lider u stvaranju ove pesme, italijanski trio MEDUZA, takođe je i predvodnik evropske EDM scene i najslušaniji muzički projekat ikada kreiran na tlu Italije sa čak 21 milijardom slušanja na muzičkim platformama. Bend OneRepublic, poznat pre svega po viralnom hitu „Counting Stars“, ove godine je aktuelan zahvaljujući singlu „I Don’t Wanna Wait“ na kom im se pridružuje EDM senzacija David Guetta, a za kantautorku Leony učešće u kampanji Evropskog prvenstva donosi savršenu priliku da privuče pažnju šire publike nakon objavljivanja debitantskog albuma „Somewhere In Between“ prošle godine. Pozitivna energija koju je stvorila ova kolaboracija velikih talenata iz muzičke industrije bez sumnje će podsetiti slušaoce i ljubitelje fudbala na značaj sloge i ljubavi!

Povezana vest:  Ko je naljutio Kristinu Agileru?

Izdanje „Fire“ je u Srbiji dostupno na servisima Spotify, Apple Music, Deezer, Tidal i YouTube Music, kao i širom sveta u svim digitalnim prodavnicama:  https://umrs.lnk.to/MEDUZAOneRepublicLeonyFire

Foto: Universal Music Serbia