Globalna senzacija autentičnog izraza, Billie Eilish predstavlja svoj treći studijski album „HIT ME HARD AND SOFT“ – kolekciju nežnih tonova i oštre lirike obojene sirovim emocijama! Izdanje donosi deset novih numera koje istražuju prvu ljubav, duboku patnju koju budi njen brodolom, ljubomoru, kao i sva druga neizbežna stanja slomljenog srca. Ovu intimnu ispovest Billie je napisala sa svojim bratom FINNEAS-om, koji je takođe i producent celokupnog izdanja.

Nekoliko sati nakon objavljivanja novog izdanja, Billie je već pokupila izuzetne pohvale od medija kao što su Rolling Stone, Variety i Los Angeles Times, koji ističu da je ovo njen najbolji album do sada. Umetnica ovim projektom otvara novu eru svoje karijere nakon albuma „Happier Than Ever“ i globalnog hita „What Was I Made For“ snimljenog za film Barbie. Billie u narednom periodu očekuje svetska turneja koja počinje na jesen na severnoameričkom kontinentu, a završava se leta 2025. godine u Evropi.

Povezana vest:  Elton John i Britney Spears predstavili dugoočekivani duet!

Iako ima samo 22 godine, Billie Eilish spada u najuticajnije umetnike 21. veka i njena prva dva studijska albuma krunisana su najcenjenijim nagrama u industriji, milijardama slušanja na muzičkim platformama, kao i najpozitivnijim kritikama. Muzičarka je 2015. godine pažnju publike privukla melanholično-romantičnom numerom „Ocean Eyes“ i od tog dana neprestano niže uspehe i obara rekorde industrije. Umetnica je ubrzo postala najmlađa ličnost na svetu koja poseduje dva Oskara, a osvojila je i čak devet prestižnih Grammy nagrada u različitim kategorijama. Album „HIT ME HARD AND SOFT“ već nosi status neprikosnovene kolekcije iskrenih priča i još jedan je dokaz da je dubina emocija razlog zašto se čitav svet povezuje sa pričom koju Billie gradi godinama.

Povezana vest:  DVA NOVA SINGLA POPEČITELJA BESPLATNO NA MTV.RS!!!

Izdanje „HIT ME HARD AND SOFT“ je u Srbiji dostupno na servisima Spotify, Apple Music, Deezer, Tidal i YouTube Music, kao i širom sveta u svim digitalnim prodavnicama: https://umrs.lnk.to/HITMEHARDANDSOFT

Foto: Petros Studio