Posle Lepe Brene i Senidah koje su se u istoriju domaće muzičke scene kao prve učesnice jedinstvenog formata Red Bull SoundClash, ove godine glasove ukrštaju Marija Šerifović i Relja Popović! Ovaj okršaj odigraće 22. juna u jedinstvenom prostoru Luke Beograd, a za događaj već vlada ogromno interesovanje fanova oba izvođača!

Reljin i Marijin stil muzike se drastično razlikuje, ali ih spaja profesionalizam, talenat i borbeni duh. Pevaće svoje najveće hitove, ali će probati „tuđe cipele“ i upustiti se i u duet koji ni njihovi najveći fanovi nisu mogli da sanjaju. Obe zvezde koje nastupaju u timovima “Crveni”, Marije Šerifović i “Plavi”, Relje Popovića imaće specijalne goste i još mnogo iznenađenja uz koji će učiniti da provod te večeri, 22. juna, bude nezaboravan!
Red Bull SoundClash koncept je koji je obišao svet, a prošle godine stigao i u Srbiju. Ne propustite priliku da budete deo istinskog muzičkog spektakla! Ulaznice su dostupne na tickets.rs! (https://tickets.rs/tour/red_bull_soundclash_726)

Povezana vest:  Remasterizovani Let 3 u Srbiji

Intervjue sa izvođačima možete preuzeti i sa zvaničnog sajta Red Bull Srbija .

Foto: Andrija Rančić/ATA Images