Lanna, prva potpisnica EXIT Echosystema u strelovitom usponu, upisuje novi, veliki uspeh u niz svojih dostignuća – dobila je rezidenturu na Ibici, u okviru serijala Future Rave žurki koje predvode ni manje ni više do David Guetta i Morten! Ranije najavljenom nastupu u kultnom klubu Hï Ibiza, na koji će se naša mlada DJ-ica i producenktinja 31. maja uputiti pravo sa maturskog ispita, sada se pridodaju još tri uzbudljiva vikenda od 30. avgusta do 27. septembra, čime će naša Lanna postati jedna od najmlađih rezidenata ikad na Ibici!

Popularni serijal techno i progressive house događaja Future Rave, čiji su osnivači  nosilac Gremija  i jedna od najvećih svetskih DJ zvezda David Guetta i njegov dugogodišnji saradnik Morten, ugostiće Lannu u okviru rezidenture na ostrvu najboljeg noćnog provoda, u kultnom klubu Hï Ibiza, krajem ovog leta i početkom jeseni! Mladog vunderkinda elektronske scene čekaju tri nezaboravna vikenda 30. avgusta, 6. i 27. septembra. Lanna će imati čast da stane rame uz rame sa najvećim zvezdama elektronske muzike, koje pored David Guette Mortena čine i Meduza i James Hype, ARTBAT, Mark Knight, Mathame, Korolova i niz drugih.

Povezana vest:  SPECIJALNA EMISIJA O TAKMIČENJU MTV BAND 2012 POWERED BY RAY BAN

Tome će prethoditi i Lannin debitantski nastup na Ibici u okviru velike Our House žurke, a pored toga što će otvoriti još jedno novo poglavlje i pridodati ga nizu svojih dosadašnjih muzičkih uspeha, proslaviće i maturski ispit koji polaže istog dana! „Lanna je jedna od najperspektivnijih mladih zvezda elektronske muzičke scene“ – navedeno je na zvaničnom sajtu kluba Hï Ibiza, koji je proglašen najboljim klubom na svetu u izboru prestižne International Nightlife Association top 100 liste, i to dve uzastopne godine, 2023. i 2022.

Povezana vest:  Ejmi Vajnhaus večeras u Beogradu

Lanna je potpuno zasluženo privukla pažnju kao vunderkind elektronske scene još kada je prvi put nastupila na Exitu sa samo 13 godina, čime je postala najmlađa učesnica našeg višestruko nagrađivanog festivala. U proleće prošle godine, postala je prva potpisnica EXIT Echosystem sveobuhvatnog centra za razvoj globalnih talenata, a samo nekoliko meseci kasnije, jedna od vodećih muzičkih agentkinja sveta, Maria May, koja zastupa i Davida Guettu, preuzela je vođenje njene karijere.

Povezana vest:  Muzički spektakl „Street Vision“ uz Crni Cerak, Foxa, Surreala, Milija i mnoge druge

Od tada je nastavila da niže uspeh za uspehom, a do sada je delila binu sa nekim od najvećih svetskih muzičkih zvezda, među kojima su Bonobo, Paul Kalkbrenner, Lee Burridge, Nina Kraviz, Amelie Lens, Indira Paganotto, Adam Beyer, Stephan Bodzin, Layla Benitez, Hot Since 82 i mnogi drugi.

Sveobuhvatni centar za razvoj globalnih muzičkih zvezda EXIT Echosystem  osnovan je sa ciljem da perspektivnim i talentovanim muzičarima pruži sveobuhvatnu podršku i šansu da razviju uspešne svetske karijere, kroz EXIT Soundscape lejbl, artist menadžment, buking, mentorstvo, ali i saradnju sa vodećim svetskim muzičkim zvezdama i agencijama.

Foto; EXIT Photo Team