Ovaj izuzetno talentovani sastav, čije je muzičko putovanje oblikovano strašću prema rok muzici i dubokim tekstovima, sada nas uvodi u emotivno putovanje. Svi bismo mi ponekad želeli da se vratimo u prošlost da ispravimo svoje greške, a naročito kada su emocije i ljubav u pitanju, a tako misli i Rok Apoteka u svom novom hitu punom emocija i empatije.

Tekst pesme je pisao Ivan Bošnjaković, a videospot za pesmu „Kako boli kada ćutiš“ snimio je i režirao Digital Vertigo u Senti, vizuelno prenoseći duboku emocionalnost pesme. Kroz predivne kadrove i pažljivo odabrane lokacije, spot nas vodi na putovanje kroz priču o ljubavi i gubitku.

Povezana vest:  Kako će izgledati vas 70.rodjendan? Nova pesma i spot Ide Prester govori baš o tome

Video spot za pesmu „Kako boli kada ćutiš“ pogledajte ovde: https://www.youtube.com/watch?v=B2ouTiAuDbo

Rok Apoteka ima više od 50 nastupa godišnje, što po klubovima, što na festivalima i raznim drugim manifestacijama. Bend je osnovao Ivan Bošnjaković u Užicu 1993. godine, a prvi pevač bio je poznati glumac Ivan Bosiljčić. Nakon dugogodišnje pauze, bend je nastavio sa radom u Novom Sadu pre šest godina sa novom postavom.

Povezana vest:  Balet u čast Ser Eltona Džona

Prvi album Rok apoteke pod nazivom „Kišobran za snove“ iz 2022. godine dobio je brojne pozitivne kritike. Muzički kritičar Branimir Lokner je izjavio da je to najbolji rok album poslednjih godina na našim prostorima. Nekoliko pesama su bile prve na top listi Radija 202 i hitu nedelje. Bend nastavlja u istom pravcu, tako da je pred vratima i drugi album „Drugačiji od drugih“.

Povezana vest:  Blek Ajd Piz na dobrotvornom koncertu u Njujorku

Članovi benda su Ivan Bošnjaković (vokal, gitara), Duška Jakšić (vokal), Kristina Jevtović (klavijature, prateći vokal), Nemanja Necić (bas gitara, prateći vokal), Daniel Kulišić (gitara) i Sebastijan Šimunović (bubnjevi).

Foto: Vlade Satarić