boy_george1

One and only Boy George +Marc Vedo 11. marta u klub „Plastic“

Jedan od najvećih ekscentrika sa svetske muzičke scene, sinonim za kultnu muziku osamdesetih godina, jedinstveni, kontroverzni BOY GEORGE, stiže u klub „Plastic“, 11. Marta! Kao di-džej podrška nastupiće i fanky-house Dj Marc Vedo iz Engleske.

– Obožavam da puštam muziku, kao Dj! Stalno „vrtim“, dva do tri puta nedeljno. Uvek sam spreman. Inače, uvek sam u potrazi za novim stvarima, uvek dopunjujem muziku, trudim se da budem inovativan, uvek su tu neke nove pesme. Uvek je to jedan dobar DJ set! I sada ćemo napraviti ludnicu! – kaže Boy Geroge povodom nastupa u beogradskom klubu „Plastic“ i ističe da je oduševljen Srbijom.

Povezana vest:  Tradicionalni prednovogodišnji koncerti Radeta Šerbedžije u Beogradu i Novom Sadu

– Bio sam u Srbiji i oduševljen sam! Mnogo putujem, proputujem svet nekoliko puta za kratko vreme i ono po čemu gledam neku zemlju su neki ljudi. Ovde, kod vas u Srbiji, divni su ljudi, topli, pravi domaćini. Beograd je grad koji ima duha. Kada sam bio video sam da ljudi vole da luduju, uživaju, provode, uživali su tada, uživaćemo i sada! – navodi Boy George.

Povezana vest:  MISS JUKEBOX snimlia spot za singl “Nikom nije lako” (FOTO, VIDEO)

PRODAJA KARATA: Bilet centar, Eventim prodajna mesta (Dom omladine i www.eventim.rs), Gigstix (Pariski magazin u Novom Sadu, www.gigstix.com)
cena karte: 1400 din.
cena karte uz rezervaciju: 1200 din.
Rezervišite svoje mesto na 064 640 39 56.