Boris_Novkovic_Maestral

Boris Novković održao nezaboravan koncert u Maestralu

 

Na radost brojnih pripadnica nežnijeg pola, jedna od najvećih pop zvezda bivših jugoslovenskih prostora Boris Novković, održao je specijalan osmomartovski koncert  u prepunom varijeteu kazina hotela Maestral u Pržnu.

Pored fantastičnog provoda i odlične muzike koje je ovim povodom priredio svojim obožavateljima, poznati pevač maksimalno je iskoristio gostoprimstvo domaćina uživajući u čarima wellness centra, bazenima i saunama hotela Maestral.

Povezana vest:  AVI AVITAL - ROCK STAR NA MANDOLINI NASTUPA U BEOGRADU

Mart mesec u ovom luksuznom crnogorskom hotelu biće za pamćenje, jer pored Novkovića u narednim danima nastupiće i Son Cuba Son i to 17. marta, u okviru vikenda kubanske muzike. Koncert Nena Belana, nekadašnjeg člana grupe Đavoli, planiran je za 24.mart, a koncert pop zvezde Željka Joksimovića  biće održan 31. marta.

Do sada, koncerte u hotelu Maestra održala su najveća imena sa ex Yu prostora, među kojima su: Doris Dragović, Severina, Masimo Savić, Nina Badrić, Nataša Bekvalac, Arsen Dedić, Bajaga, Sergej Ćetković, Goran Karan, Željko Samardžić, Petar Grašo, Marija Šerifović i mnogi drugi.

Povezana vest:  Prvi album Marka Nastića besplatno na sajtu Exitmusic.tv

Hotel Maestral predstavlja biser turističke ponude Crne Gore i primer uspešnog ulaganju u turizam na Mediteranu. Pored toga što organizuje događaje koji su u žiži interesovanja tokom čitave godine, Maestral je pripremio specijalnu ponudu za prolećni period, što ovog puta može biti pravi izbor za goste koji su odlučili da naprave predah i priušte sebi odmor pre početka letnje sezone.

Povezana vest:  Lejdi Gaga kod Simpsonovih

Za trenutke potpunog opuštanja, Maestral je svojim gostima omogućio upotrebu wellness centar sa jedinstvenom ponudom tajlandskih masaža. Pored bazena, đakuzija, četiri vrste sauna, u ponudi su i tretmani za negu lica i tela, kao i stručne konsultacije sa svetski priznatim lekarima plastične hirurgije.