Novi multimedijalni šou „Stars“ osvojio publiku

STARS_TELOPNajnovija istraživanja pokazala su da je na Televiziji Košava najgledanija emisija multimedijalni show „Stars“ koji se emituje svakog utorka i četvrtka u 21.10h. Posle samo pet emisija , ovo pevačko takmičenje u organizaciji „Radija S“ i „Stars music-a“ potpuno je osvojilo srca publike. Na zvaničnom sajtu ovog show-a www.starsmusic.rs na kome se mogu naći sve informacije o takmičarima kao i interesantni video klipovi, već se mogu videti mnogobrojni komentari fanova koje su takmičari stekli brzinom svetlosti. 
U utorak 26 januara, emitovana je peta emisija pevačkog takmičenja „Stars“. Novi član žirija je, pored stalnih članova, pevačice Cvete Majtanović i tekstopisca i kompotitora Baneta Opačića, mlada popularna pevačica Lejla Hot. Zabave u emisiji očigledno nije manjkalo, ni kod žirija, ni kod takmičara a ni kod publike koja je glasno podržavala takmičare. Najzapaženija je bila dvadesetdvogodišnja takmičarka Hana Stevanović koja je otpevala pesmu od Sher „Shoop, shoop, song“
No, bilo je i onih koji nisu mogli bez popularnih narodnjačkih trilera poput takmičarke Marije Đurakić, koje je žiri veoma zamerio.
U četvrtak u 21.10h ne propustite da vidite koja je tri takmičara žiri poslao kući a ko nastavlja da korača putem uspeha. Na tom putu će im sigurno pomoći i nagrada u vrednosti od sto hiljada evra!

Povezana vest:  Uoči koncerta Indeksi i prijatelji, 16. oktobra u Sava centru, Sergej umesto Tarika