Madonna se rasplakala na snimanju kampanje za D & G
haiti_1Pop kraljica Madonnna rasplakala se tokom snimanja za prolećnu modnu kampanju modne kuće Dolce & Gabbana, javlja femalefirst.co.uk.
Pevačica se našla u ulozi manekenke za ovaj luksuzni modni brand u nekoliko različitih varijanti. Ali, kada je trebala da se pretvara da čita pismo od svog voljenog, pop ikona je ostala dirnuta pa se rasplakala usred snimanja.
– Ona je zaista plakala, nije šala – izjavioje njen prijatelj i dizajner Domenico Dolce.
Za prvu seriju fotografija, koje je u crno beloj varijanti snimio Steven Klein, Madona se transformisala u nekoliko različitih karaktera. Reklamna kampanja također predstavlja Madonnu u ulozi domaćice pa možemo da je vidimo kako, na primer, drži metlu, secka povrće i prstima jede špagete.
Dizajnerski dvojac Domenico Dolce i Stefano Gabbana napravili su kolekciju na temu rodne Italije slaveći tako svojih 25 godina rada u modnoj industriji.
– Pre 25 godina, kada smo bili tek na početku, napravili smo svoj brand s tipičnom italijanskom kolekcijom, a za nadolazeće proleće osećamo da je došlo pravo vreme da se vratimo svojim korenima – otkrio je Domenico Dolce.
Iako osećaju veliko poštovanje prema planetarno popularnoj pevačici, dizajnerski dvojac užasnuo se pri pomisli da će njihovo prijateljstvo preokrenuti u poslovni odnos pa su tako dozvolili Madonni da i sama može da pravi izmene na odjeći u kojoj će se pojaviti pred fotografom
– Iako se čini neobičnim, postojao je određeni strah kod nas dvojice kada smo pitali Madonnu za poslovnu saradnju. Mislili smo da bi to moglo da utiče na naše prijateljstvo, a Madonna je jedna od retkih osoba koju zaista držimo na pijedstalu – objasnio je Dolce za W časopis.
Reklamna kampanja modnog dvojca Dolce & Gabbana biće lansirana sledećeg meseca širom sveta.

Povezana vest:  TAYLOR SWIFT PREDVODI NOMINACIJE ZA 2017 MTV EMA NAGRADE